HuisartsenOZL en Baandomein in Limburgse Verbinding

Recent publiceerde Baandomein een artikel over de voortdurende vitaliteit van Baandomein, een netwerk dat al 25 jaar actief is in Limburg, waar recent zes nieuwe leden zijn toegetreden. Het focust op twee van deze nieuwe leden, waaronder Esther van Engelshoven, de voorzitter van de raad van bestuur van Huisartsen Oostelijk Zuid-Limburg (HuisartsenOZL).

Van Engelshoven benadrukt de ondersteunende rol van HuisartsenOZL bij de bedrijfsvoering van huisartsen, waarbij ze een vitaliteitsscan gebruiken om behoeften te identificeren zonder de praktijk over te nemen.

Esther legt uit dat ze lid zijn geworden van Baandomein op advies van de HR-manager vanwege de waardevolle diensten zoals managementbijeenkomsten, workshops en loopbaanbegeleiding. Ze benadrukt ook de rol van Baandomein in het regionale mobiliteitsoverleg en de waarde van samenwerking op de arbeidsmarkt.

Verder beschrijft ze de uitdagingen die HuisartsenOZL ervaart door veranderingen in de arbeidsmarkt, zoals het tekort aan artsen en veranderende perspectieven van jongere generaties op werk. Ze benadrukt het belang van omdenken van processen en bieden van waardeproposities aan medewerkers, met nadruk op training, scholing en werkgeluk, waarbij ze zelfs een Chief Happiness Officer hebben. Dit resulteert in hoge tevredenheid onder medewerkers, gemeten met een score van gemiddeld 8,1 in een recent tevredenheidsonderzoek.

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.