Enthousiast geworden om bij de organisatie HuisartsenOZL of bij een van onze aangesloten huisartsenpraktijken te komen werken? Wacht dan niet te lang en solliciteer direct! Gebruik de onderstaande filter om te zoeken naar vacatures binnen de organisatie HuisartsenOZL of binnen een externe huisartsenpraktijk.

Eerst kennismaken, dan de brief

‘Is deze functie wel écht iets voor mij?’ Een vraag die iedereen zichzelf stelt tijdens de zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Hartstikke begrijpelijk, vinden we bij HuisartsenOZL. Werkgeluk staat hoog in ons vaandel en dat begint met een baan die bij je past, waar je energie van krijgt. Een goede oriëntatie vooraf is de sleutel naar een succesvolle match! Laten we daarom laagdrempelig kennismaken.*

We nodigen iedereen van harte uit om persoonlijk kennis te maken met je nieuwe werkplek en collega’s. Een moment om belangrijke vragen te stellen in een ongedwongen setting, zonder sollicitatiespanning. Wij zorgen voor een lekkere kop koffie of thee. Het gesprek, dat gaat vanzelf!

Hopelijk tot gauw op jouw mogelijk toekomstige werkplek!

Een afspraak maken kan via HRM@hozl.nl

*Voor een baan in de zorg is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) nodig. Deze kun je aanvragen via het Ministerie van Justitie en Veiligheid

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Kom langs voor een heerlijk kopje koffie!

Enthousiast geworden om bij HuisartsenOZL te komen werken?

HuisartsenOZL heeft een gezellige werksfeer met veel aandacht voor werknemers. Wij willen voor alle werknemers een veilige, gezonde en plezierige werkplek creëren met extra aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van werknemers.

Is er voor jou op dit moment geen vacature in de gewenste richting? Dan kun je natuurlijk altijd een open sollicitatie sturen. Vergeet niet om jouw cv en motivatie mee te sturen en geef de functie waar je naar op zoek bent aan.

    CV

    Motivatie