Na 15 jaar HuisartsenOZL voor Henny Sonnenschein en 22 jaar voor Lieke Starmans is het tijd om te gaan genieten van nieuwe avonturen!

Dinsdag 2 juli gaan twee gewaardeerde collega’s, Henny Sonnenschein en Lieke Starmans, aan hun welverdiende pensioen beginnen. Samen hebben ze 37 jaar aan kennis en ervaring met zich meegedragen! Een memorabel moment waar we bij stilstaan, want we gaan afscheid nemen van twee fantastische collega’s die jarenlang een essentieel onderdeel van ons team zijn geweest.

Henny Sonnenschein
De 65-jarige Henny kijkt terug op een mooie carrière als salarisadministrateur. Er is altijd met een goed gevoel gewerkt en de interne sfeer met de collega’s was een bron van energie. Elke maand werden de deadlines gehaald, zodat iedereen op tijd het salaris kreeg. Een van mijn mooiste herinneringen is de manier waarop we als team samenwerkten tijdens de coronaperiode. Ondanks de uitdaging hebben altijd de deadlines gehaald en elkaar ondersteund. Kenmerkend voor Henny is de collegialiteit. Collega’s konden hier altijd op rekenen en andersom. De bereidheid om samen te werken en altijd klaar te staan voor anderen, heeft bijgedragen aan een vertrouwde werkomgeving waarin vertrouwen en samenwerking centraal staan. ‘’Ik zal de collegiale en vertrouwde werksfeer enorm missen. De dagelijkse interacties met mijn geweldige collega’s hebben altijd voor veel energie gezorgd’’, verteld Henny. Dit maakt ook dat Henny zo graag bij HuisartsenOZL werkte. Maar nu is het tijd om even lekker niks te doen. Binnenkort genieten van een geplande vakantie en verder straks van familie, uitstapjes en fietstochten.

Lieke Starmans
Lieke neemt op bijna 67-jarige leeftijd afscheid als administratief medewerkster op de afdeling Finance. Een loopbaan die begon in 2002 toen alleen nog de huisartsenpost Nightcare bestond, en sindsdien alle ontwikkelingen binnen het bedrijf heeft meegemaakt. Hoewel er in elke carrière ups en downs zijn, is er altijd met plezier gewerkt en veel waardering geweest hoe HuisartsenOZL rekening houdt met persoonlijke omstandigheden van de werknemers.

Qua werk valt de nuchtere kijk van Lieke op: geven en nemen, en vooral niet te moeilijk doen en jezelf blijven. Er zijn door de jaren heen veel collega’s gekomen en gegaan, en met de meesten is er altijd goed contact gehouden. Er is geen enkele werkdag met tegenzin begonnen, en dat zegt veel over een positieve instelling en de goede sfeer op de werkvloer. Een vaststaand plan voor na het pensioen is er nog niet, maar de wens is vooral te gaan genieten van de komende jaren in goede gezondheid.

Tijd voor nieuwe avonturen
Henny en Lieke hebben beiden een belangrijke bijdrage geleverd aan onze organisatie en aan de fijne werksfeer die hier heerst. Hun professionaliteit, collegialiteit en betrokkenheid zullen wij niet vergeten. Bedankt voor jullie inzet en succes in het volgende hoofdstuk van jullie leven!

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.