Vacature ZZP Praktijkondersteuner GGZ

Vacature POH GGZ

ZZP PRAKTIJKONDERSTEUNERS GGZ m/v

Ben jij zelfstandige met stevige ervaring in de (eerstelijns) GGZ en ben je snel inzetbaar?

De functie
Ter vervanging van ziekte zijn we per direct op zoek naar zelfstandige GGZ professionals die tijdelijk ingezet kunnen worden als Praktijkondersteuner GGZ in één of meerdere huisartsenpraktijken.

Als POH GGZ (Praktijkondersteuner GGZ) ondersteun je de huisarts bij laagdrempelige begeleiding en behandeling van mensen met psychische, psychosociale of psychosomatische problematiek. Onder eindverantwoordelijkheid van de huisarts voer jij spreekuren waarin je deze patiënten begeleidt in hun weg naar herstel. Jouw aanpak is generalistisch en oplossingsgericht. In deze rol inventariseer je de psychische en/of psychosociale klachten en hulpvragen. Je stelt vermoedelijke diagnoses, stelt (mede) behandelplannen op, geeft psycho-educatie, kortdurende begeleiding en ziet toe op terugvalpreventie. Waar nodig verwijs je door en biedt je mogelijke ondersteuning tijdens overbrugging. Je werkt nauw samen met o.a. psychologen en psychiaters, maatschappelijk werkers en wijkteams.

Afhankelijk van jouw beschikbaarheid gaan wij met jou in overleg waar je tijdelijk als POH GGZ ingezet kunt worden.

Wat bied jij ons?
Ruime relevante werkervaring in de (eerstelijns) GGZ is een vereiste om snel inzetbaar te zijn in deze tijdelijke baan. Daarnaast heb je uitstekende contactuele en communicatieve vaardigheden en bent breed inzetbaar voor diverse doelgroepen. Je kunt goed coördineren, bent daadkrachtig en proactief. Je beschikt over een probleemoplossend vermogen waarbij je kunt terugvallen op kennis en een netwerk van zowel eerste- als tweedelijnsvoorzieningen. Bekendheid met het GGZ-netwerk in de regio is een pré.

Wat bieden wij?
Het maximale uurtarief is €45,– per uur. Je komt tijdelijk te werken in een team van zo’n 55 collega POH GGZ wat zich kenmerkt in warm contact en snel schakelen. Een leuke manier om je netwerk als zelfstandige te vergroten.
Waar mogelijk stimuleren wij thuiswerken en flexibele werktijden. Dit stem je zelf af binnen de praktijk(en) waar je aan de slag gaat.

Liever in loondienst werken?
Ook met deze constructie zijn wij ontzettend blij! Laten we samen overleggen wat de mogelijkheden zijn voor jou. We hebben geregeld nieuwe vacatures, ook voor vaste plekken, dus neem zeker contact op met ons.

Hoe gaan wij kennismaken?
Spreekt deze tijdelijke functie je aan, stuur ons dan zo snel mogelijk jouw CV, het aantal gewenste uren dat je wilt werken en de datum van beschikbaarheid. Je reactie kun je sturen naar HuisartsenOZL BV, t.a.v. de Coördinator P&O Manon Parlevliet, mailadres: vacature@hozl.nl. We kijken uit naar jouw reactie.

Nog even sparren?
Vragen over deze functie kun je stellen aan Manon Parlevliet – Coördinator P&O (06-57787737 bereikbaar op ma-di-vr).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld.

Solliciteer nu

Vul het formulier in





  CV

  Motivatie

  Solliciteer nu

  Vul het formulier in





   CV

   Motivatie

   Enquire now

   If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.