Vacature waarnemer / HIDHA Huisartsenpraktijk Snijders

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn per 1 januari 2022 op zoek naar een:

WAARNEMEND HUISARTS / HIDHA

Het betreft een vaste waarneming voor 1-3 dagen per week.

Huisartsenpraktijk Snijders, is een “ouderwetse” huisartsenpraktijk in een heel nieuw jasje. De praktijk is gevestigd aan de Beuteweg 16 te Landgraaf, in het Medisch Centrum Nieuwenhagen. Het Medisch Centrum Nieuwenhagen, behuist naast de reguliere huisartsenzorg, een scala aan (para)medische mogelijkheden onder één dak; een apotheek, prikdienst, psychologen, verloskundigen, diëtisten, fysiotherapeuten, podotherapeuten en medische pedicures.
Wij bieden persoonsgerichte, laagdrempelige zorg op maat, dicht bij huis.

Wat verwachten wij van jou?
Wij vinden het belangrijk dat jij als huisarts jouw patiënten kent en andersom. De persoonlijke benadering komt tot uiting in goed luisteren, zorgen serieus nemen en in overleg komen tot een afspraak, behandeling of advies. Gezondheid is het vermogen van de mens om zich aan te passen en een eigen regie te voeren. Hier draag jij als huisarts aan bij. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je binnen het team aansluit met onze POH’s en DA’s.

Wij bieden
We hebben een enthousiast team waarin collegialiteit, kwaliteit, service en innovatie centraal staan. We werken met CGM.
De arbeidsvoorwaarden bespreken we graag in een persoonlijk gesprek.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Gitte Snijders via gsnijders@ezorg.nl.

Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken en wil je ons team komen versterken? Stuur een brief met Curriculum Vitae per mail naar: gsnijders@ezorg.nl

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.