Vacature waarnemend huisarts of HIDHA Huisartsenpraktijk Eygelshoven

Vacature DA

Huisartsenpraktijk Eygelshoven is op zoek!

Waarnemend huisarts of HIDHA voor 2 a 3 dagen per week

Sinds januari 2022 zijn de praktijken van drs. Smeets en drs. Laumen samengevoegd tot huisartsenpraktijk Eygelshoven. Om ons team te vervolledigen zijn we op zoek naar een gemotiveerde huisarts. Ons fijne team bestaat momenteel uit een praktijkmanager, 2 vaste huisartsen, 1 waarnemend huisarts, 2 POH-s, POH-GGZ voor jeugd & volwassenen, 6 assistentes en een PA in opleiding. Daarnaast zijn er in het centrum meerdere eerstelijnsdisciplines gevestigd (apotheek, diëtetiek en fysiotherapie). De thuiszorgorganisatie ligt op hetzelfde plein en is ook makkelijk te bereiken. Er is frequent overleg met een internist en ook maandelijks een MDO met alle betrokken disciplines.

In de praktijk werken we met microhis. Je werkt in principe altijd samen met een andere huisarts en wordt natuurlijk altijd ondersteund door de rest van het team. Spreekuurtijden zijn in overleg.

Het waarneemtarief wordt vastgesteld in overleg, salariëring als HIDHA gebeurd conform de CAO huisartsenzorg.

Ben jij de collega die wij zoeken en die met ons wil samenwerken om de beste zorg aan onze patiënten te leveren? Stuur dan je CV en motivatie naar huisartseneygelshoven@ezorg.nl

Wil je meer informatie? Contacteer ons dan via bovenstaand mailadres of bel 06-29562114 (Praktijkhouder Nataliya Laumen) of 06-29560233 (Praktijkmanager Han Laumen)

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.