Vacature Waarnemend huisarts Huisartsenpraktijk Schimmert

Gezocht! Waarnemend Huisarts

Huisartsenpraktijk Schimmert zoekt vanaf 1juli een waarnemend huisarts. In de toekomst is er een optie voor praktijkovername.

De praktijk ligt in het landelijke Schimmert en is een echte dorpspraktijk. Met ons kleine en daadkrachtige team leveren we zorg aan 2400 patiënten. We zijn NHG geaccrediteerd en een opleidingspraktijk voor zowel doktersassistentes als huisartsen. De praktijk is aangesloten bij de Zorggroep HuisartsenOZL en bij de huisartsenpost Sittard.

Ons team bestaat uit 2 huisartsen, 2 assistentes, 4 praktijkondersteuners en een praktijkmanager. Ter aanvulling van ons team zoeken we een waarnemend huisarts. Wij zoeken een sociaal persoon die graag samenwerkt in een klein team. Iemand die meedenkt en het leuk vindt om samen met de rest van het team te werken aan kwalitatieve patiëntenzorg.

Wij zoeken voor 1 dag per week vaste waarneming. Mogelijk in vakantieperiodes meer. Werkdag(en) worden in overleg bepaald. Indien de samenwerking wederzijds goed bevalt bestaat er de mogelijkheid voor gezamenlijke overname in de toekomst.

Ben jij diegene die we zoeken? Je bent altijd welkom voor een kennismakingsgesprek met de zittende huisartsen (Theo Gubbels en Dionne Welter ). Neem voor 24 april contact op met de praktijk om een afspraak te plannen. info@huisartspraktijkschimmert.nl of 045-4041215

Voor meer informatie zie ook onze website: www.huisartspraktijkschimmert.nl

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.