Vacature Waarnemend huisarts Huisartsenpraktijk Klimmen

Gezocht: Huisarts met ambitie

Wij zijn op zoek naar een huisarts voor 2 dagen per week met de ambitie tot praktijkassociatie (en uitbreiding tot circa 4 dagen)

In verband met pensionering van één van de huisartsen zijn er mogelijkheden voor associatie in 2025. Er kan per direct gestart worden met 2 dagen per week met daarna uitbreiding (ongeveer 4 dagen) tot de overname rond eind 2025.

Functie en rol

Je werkt als vaste huisarts in dienst in de praktijk. Ons team bestaat uit twee huisartsen, een praktijkmanager, 6 doktersassistenten, 2 praktijkondersteuners en een praktijkondersteuner-GGZ (gedetacheerd vanuit HOZL).

De huisartsenpraktijk

Huisartsenpraktijk Klimmen is een dynamische dorpspraktijk met korte lijnen. Binnen de praktijk werken we nauw samen met andere eerstelijns disciplines die ook in de praktijk hun spreekuren doen.
De populatie is deels vergrijsd, maar ook forenzen hebben hun weg naar Klimmen gevonden.
Onze uitgangspunten zijn persoonsgerichte zorg: we kennen de patiënten en staan naast hen. Samen met de patiënt zoeken we creatief naar oplossingen. Maatwerk staat voorop.
Samen met het team bieden wij huisartszorg in de volle breedte aan ongeveer 3000 patiënten uit Klimmen en omliggende dorpen. We streven naar optimale en toegankelijke huisartsenzorg. De doktersassistenten zijn kundig en kennen de patiënten. We werken met Microhis. De praktijk is NHG-geaccrediteerd en is een opleidingspraktijk voor huisartsen en doktersassistenten.

Samenwerking

De praktijk maakt deel uit van Huisartsengroep de Campagne, waarin 5 praktijken ( Voerendaal, Ubachsberg, Hulsberg en Nuth ) samenwerken. De ANW-diensten zijn geregeld via de Nightcare Heerlen.

Capaciteiten

  • Je bent een BIG-geregistreerd huisarts.
  • Je hebt oog voor de wensen van de patiënt.
  • Je bent gemotiveerd, flexibel, servicegericht en enthousiast.
  • Je bent een huisarts, die de gehele breedte van de huisartsenzorg beheerst,
  • Je hebt een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je beschikt over een stevige persoonlijkheid en uitstekende communicatieve vaardigheden.

Ben je geïnteresseerd? Neem contact op met Djoeke den Toom, praktijkmanager Klimmen, via 045-4051242.

Graag zouden we kennis met je maken, onze bijzondere praktijk laten zien en wederzijdse wensen, plannen en mogelijkheden onderzoeken.

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.