Vacature waarnemend huisarts Eikstraat

Huisartsenpraktijk Eikstraat zoekt een waarnemend huisarts voor de periode begin augustus 2023 tot en met eind december 2023 in verband met het zwangerschapsverlof van onze huidige HIDHA.

Wij zijn een relatief jong, enthousiast en gedreven team en streven naar laagdrempelige en kwalitatieve zorg voor onze patiënten. We zijn NHG geaccrediteerd. Onze praktijk is gelegen in Heerlen Noord. We hebben collegialiteit hoog in het vaandel.

Wij zoeken een enthousiaste teamplayer. Iemand die zelfstandig kan werken, maar ook de samenwerking zoekt. Maar ook iemand die affiniteit heeft om te werken in een achterstandswijk. Je werkt nooit alleen, afhankelijk van de dag met 1 of 2 andere collega huisartsen.

Wij zoeken voor vier dagen per week vervanging in de genoemde periode (standaard iedere dinsdag, woensdag en vrijdag; dan roterend de ene week de maandag en de andere week de donderdag). Bij beschikbaarheid vanaf twee dagen per week (op de maandag, dinsdag, woensdag of of vrijdag) kun je al reageren.

Ben jij diegene die we zoeken? Reageer dan zo snel mogelijk door je Curriculum Vitae per mail te sturen (c.lami@hozl.nl). Bij vragen, neem gerust contact op met Carin L’Ami, praktijkmanager, op 06-13 08 43 83 of via mail: c.lami@hozl.nl.

Je bent altijd welkom voor een kennismakingsgesprek met de zittende huisartsen (Maartje Janssen en Hugo Pisters) en de praktijkmanager.
Voor meer informatie zie ook onze website: www.huisartsenpraktijkeikstraat.nl

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.