Vacature Verpleegkundig Specialist / Physician Assistant

HAP OZL

Zoek jij een uitdagende functie met een gevarieerd takenpakket en goed salaris als Verpleegkundig Specialist / Physician Assistant bij de Huisartsenpost en vind je meer vrije tijd door de week door het werken in avond, nacht en weekend geen probleem? Reageer dan op onderstaande vacaturebeschrijving.

Wij zoeken voor ons team een nieuwe

1 Verpleegkundig Specialist / Physician Assistant (m/v)
0,2 fte (± 7 uren per week)

Wat verwachten wij van jou?
Als Verpleegkundig Specialist (VS) / Physician Assistant (PA) bij de HAP OZL diagnosticeer en behandel je zelfstandig klachten zoals o.a. keel-, neus- en oorklachten, luchtwegklachten, huidaandoeningen, klachten van het bewegingsapparaat en kleine trauma’s. In het team van de HAP werkt de VS/PA samen met huisartsen, triagisten en chauffeurs. Het betreft een functie die volop in ontwikkeling is.

Wat bied jij?
Je bent een HBO opgeleid en BIG-geregistreerd verpleegkundige die de Masteropleiding  Advanced Nursing of de Masteropleiding Physician Assistant heeft afgerond. Ervaring binnen de huisartsenzorg is een pre maar niet verplicht.

Wat bieden wij?
Het werken bij onze huisartsenpost is boeiend en afwisselend. Je krijgt de mogelijkheid met een steeds wisselend team van collega’s en huisartsen samen te werken. Het salaris is aantrekkelijk mede door weekend- en feestdagentoeslagen conform de Cao Huisartsenzorg.

De functie van VS/PA is gewaardeerd in functiegroep 9 van de Cao Huisartsenzorg. Naast een uitgebreid inwerktraject biedt de huisartsenpost mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.
De werktijden zijn op zaterdag, zondag en op feestdagen van 10.30 en 18.00 uur. De diensten worden in onderling overleg gepland.

Nog even sparren?
Vragen en/of nadere informatie over de functie kun je telefonisch of per whatsapp stellen aan Patricia Vincken, Teamleider HAP OZL (06-39007134 ma-woe-do) en vragen over arbeidsvoorwaarden of de selectieprocedure kun je stellen aan Ingrid Grooten, Manager P&O (045-740042 | ma-di-do).

Hoe gaan wij kennismaken?
Spreekt deze functie je aan, stuur ons dan zo snel mogelijk doch uiterlijk 8 oktober 2021 a.s. een korte motivatiebrief met CV. Schrijf je liever geen motivatiebrief? Dat vinden wij niet erg. Deel datgene dat je graag met ons wilt delen. Je reactie kun je sturen naar HuisartsenOZL: vacature@hozl.nl. De sollicitatiegesprekken worden gevoerd op 14 oktober 2021

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld.

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.