Vacature vaste waarnemer Huisartsenpraktijk Lonij

Kling Nullet - Lonij

Huisartsenpraktijk Lonij is gevestigd in het Gezondheidscentrum Kling Nullet te Kerkrade. De huisartsenpraktijk werkt nauw samen met andere eerstelijns zorgaanbieders binnen het gezondheidscentrum (o.a. fysiotherapie, apotheek en logopedie). Huisartsenpraktijk Lonij is verbonden aan de universiteit van Maastricht en leidt AIOS Huisartsengeneeskunde op. Daarnaast zijn wij HAZO24 geaccrediteerd.

Vanwege een praktijkovername door onze huidige waarneemster zijn wij per 1 januari 2023 op zoek
naar een:

Vaste WAARNEMER (M/V) voor de vrijdag

De functie

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten in de praktijk die een beroep doen op jou als allround huisarts. Je neemt het spreekuur- en visiteafspraken voor je rekening. Daarnaast voer je zelfstandig medisch handelingen uit en zorg je voor administratieve handelingen als het verwerken van de post. Het participeren in de opleiding van de AIOS, alsmede gynaecologische kennis is een pré.

Wij zoeken

Onze gestructureerde, kleinschalige huisartsenpraktijk is op zoek naar collega die dicht bij de patiënt staat. Kwaliteit en service staan in de praktijk voorop. De volgende eigenschappen zijn van belang: je bent pro-actief, integer en patiëntvriendelijk. Goed kunnen luisteren, stressbestendig, besluitvaardig en zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken zijn belangrijke competenties. Daarnaast wil jij meewerken aan verdere groei en optimalisatie van de praktijk. Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift en ervaring met Microhis is een pré.

Wij bieden

Wij bieden een leuke en afwisselende functie voor onbepaalde tijd in een team waarin collegialiteit, kwaliteit, service en innovatie centraal staan. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. De intentie is een langdurige samenwerking.
Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met mevrouw M. Lonij, Praktijkmanager. Zij is telefonisch bereikbaar via: 0627240387.

Ben jij de enthousiaste persoon die wij zoeken en wil je ons team komen versterken? Reageer dan voor 25 september aanstaande door een sollicitatiebrief met Curriculum Vitae per email te sturen naar: info@huisartsenpraktijklonij.nl.

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.