Vacature Praktijkondersteuner Somatiek en/of Ouderenzorg

Chronische zorg

PRAKTIJKONDERSTEUNER Somatiek en/of Ouderenzorg (22 uur)
Ben jij de praktijkondersteuner die gaat voor kwalitatieve zorg in een omgeving waar je je continue blijft ontwikkelen?

De functie

Als Praktijkondersteuner Somatiek (POH-S) ondersteun je de huisarts door het leveren van gedelegeerde medisch-inhoudelijke zorg. In het bijzonder aan patiënten met een chronische aandoening zoals CVRM, Astma/COPD en Diabetes Mellitus. In de functie van Praktijkondersteuner Ouderenzorg (POH-O) signaleer je, binnen de populatie van 75+ jarigen, veranderingen en/of streef je naar behoud en herstel van functioneren, zelfredzaamheid, waarbij kwaliteit van leven voorop staat. Daarnaast heb je ook een deel niet-patiëntgebonden taken zoals het bijhouden van de registraties, het oproepen van patiënten en het deelnemen aan POH-S gerelateerde scholingen en/of werkoverleggen. Als praktijkondersteuner werk je patiëntgericht en onder supervisie van de huisarts. Je voert zelfstandige spreekuren, geeft voorlichting, verricht verpleegtechnische handelingen en doet huisbezoeken.

Wat bied jij ons?

 • Je bent een zelfstandige en pragmatische POH (S en/of O) en hebt affiniteit met de eerstelijnszorg.
 • Een flexibele inzetbaarheid binnen meerdere huisartsenpraktijken is een belangrijke voorwaarden. Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding (verpleegkundig) Praktijkondersteuner Huisartsenzorg AGZ.
 • Naast de vakinhoudelijke kennis is het belangrijk dat je beschikt over zowel goede mondelinge als schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
 • Je hebt ervaring met computersystemen (HIS, KIS, Officepakket, VipLive).

Wat bieden wij?

 • Je komt te werken in een team van zo’n 60 collega POH-S waarvan 15 ook Ouderenzorg doen. Kenmerkend aan het team is dat iedereen behulpzaam is en de lijnen met elkaar kort zijn.
 • Je professionele en persoonlijke ontwikkeling binnen onze organisatie staat hoog in het vaandel. Er worden opleidingen, cursussen en intervisiebijeenkomsten gefaciliteerd om jou verder te laten groeien in je functie.
 • Afhankelijk van jouw kennis en ervaring bieden wij jou een salaris conform de CAO Huisartsenzorg schaal 7: maximaal €4.197,- op basis van een fulltime dienstverband (38 uur per week). Zie ook onze overige arbeidsvoorwaarden op onze werken bij pagina.
 • Een tijdelijk contract voor 22 uur per week. Bij goed functioneren na 1 jaar een vast dienstverband. Wensen voor andere contracturen zijn bespreekbaar.

Waarom HuisartsenOZL?

HuisartsenOZL is altijd op zoek naar mogelijkheden en initiatieven gericht op verbetering van de kwaliteit van zorg, innovatie en informatie. Dit kunnen wij niet alleen; daarvoor hebben wij de beschikking over een groot netwerk van gepassioneerde zorgprofessionals. Dit netwerk zorgt enerzijds voor interessante vacatures en projecten die regelmatig ontstaan. Anderzijds fungeert het als een bundeling van professionele collega’s die elkaar stimuleren te leren en kennis te delen. Kennis is altijd dichtbij.

Hoe gaan wij kennismaken?

Spreekt deze functie je aan? Stuur ons dan een korte motivatiebrief, je CV en het gewenste aantal contracturen. Je reactie kun je sturen naar HuisartsenOZL BV, t.a.v. de Coördinator P&O Vicky Lenaerts, mailadres: v.lenaerts@hozl.nl.

Nog even sparren?

Voor functie inhoudelijke informatie en vragen over de arbeidsvoorwaarden kun je bellen met Vicky Lenaerts Coördinator P&O (06-12964637 bereikbaar op ma-di-do-vr).

Solliciteer nu

Vul het formulier in

  CV

  Motivatie

  Enquire now

  If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.