Vacature Praktijkondersteuner GGZ Jeugd

POH GGZ Jeugd

PRAKTIJKONDERSTEUNER GGZ Jeugd m/v
20 uur per week

Ben jij die empathische en zelfstandige GGZ-professional die zich thuis voelt in een omgeving gericht op continue ontwikkeling binnen het vakgebied?

De functie
Als Praktijkondersteuner (POH) GGZ Jeugd bied je snel, zonder wachtlijst en in een vertrouwde omgeving, hulp aan de doelgroep jeugd. Je brengt in enkele gesprekken de problemen van de patiënt in kaart en komt tot een goed advies. Je ondersteunt de huisarts, op diens verzoek, bij het verlenen van zorg aan jeugdige patiënten met psychische en/of psychosociale problemen. Dit middels een spreekuur waarin je patiënten begeleidt op hun weg naar herstel of een juiste doorverwijzing. Je bent in jouw functie toegankelijk voor iedereen.
Aanvullend aan je werkzaamheden voor de huisarts ben je aanspreekpunt en intermediair voor het Team jeugd en gezin en het Team Jeugdhulp van de gemeente. Ook onderhoud je contacten met het netwerk van voorliggende voorzieningen, onderwijs, schoolartsen, GGD en zorginstellingen in de jeugdhulp. Kortom: een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende functie in een omgeving die
volop in ontwikkeling is.

Wat bied jij ons?
Je hebt een universitaire opleiding op zak zoals bijvoorbeeld de opleiding Gezondheidskunde met richting GGZ. Daarbij beschik je over minimaal 2 jaar relevante werkervaring in de 1ste of 2e lijn lijn op het gebied van kind & jeugd. Je blinkt uit in jouw zelfstandigheid en dat komt bijzonder goed van pas in deze functie. Deze rol wordt namelijk naar eigen inzicht uitgeoefend aan de hand van richtlijnen, protocollen en planning. Sociale vaardigheden waarover je beschikt zijn tact, empathie, geduld, vermogen tot motiveren en stimuleren. Jouw probleemoplossend vermogen blijkt uit bijvoorbeeld het kunnen terugvallen op kennis en netwerk van zowel voorliggende voorzieningen, eerste- als tweedelijns zorgvoorzieningen.
Als je affiniteit hebt met het begeleiden van volwassenen binnen de GGZ, dan heb je een absolute pré.

Wat bieden wij?
Je komt te werken in een hecht team van zo’n 55 collega POH GGZ wat zich kenmerkt in warm contact en snel schakelen. Wij bieden jou een boeiende en verantwoordelijke functie in een omgeving waar kennisdeling en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Jouw professionele groei blijven we prikkelen middels het continue aanbieden van een gevarieerd scholingsaanbod, intervisie en werkoverleg. Wij leren graag van jou en bieden volop ruimte voor meedenken en initiatief.
Afhankelijk van jouw kennis en ervaring bieden wij jou een salaris conform de CAO Huisartsenzorg schaal 8: maximaal €4517,– op basis van een fulltime dienstverband (38 uur per week). Zie ook onze overige arbeidsvoorwaarden op onze werken bij pagina.
Waar mogelijk stimuleren wij thuiswerken en flexibele werktijden. Dit stem je zelf af binnen de praktijk(en) waar je gaat werken.

Waarom HuisartsenOZL?
HuisartsenOZL is altijd op zoek naar mogelijkheden en initiatieven gericht op verbetering van de kwaliteit van zorg, innovatie en informatie. Dit kunnen wij niet alleen; daarvoor hebben wij de beschikking over een groot netwerk van gepassioneerde zorgprofessionals. Dit netwerk zorgt enerzijds voor interessante vacatures en projecten die regelmatig ontstaan. Anderzijds fungeert het als een bundeling van professionele collega’s die elkaar stimuleren te leren en kennis te delen. Kennis is altijd dichtbij.

Hoe gaan wij kennismaken?
Spreekt deze functie je aan, stuur ons dan zo snel mogelijk een korte motivatiebrief met CV.
Schrijf je liever geen motivatiebrief? Dat vinden wij niet erg. Deel datgene dat je graag met ons wilt delen. Je reactie kun je sturen naar HuisartsenOZL BV, t.a.v. de Teamleider GGZ Manon Parlevliet, mailadres: vacature@hozl.nl. Geef daarbij aan wat je wensen zijn ten aanzien van te werken uren per week. We kijken uit naar jouw reactie.

Nog even sparren?
Vragen over de functie en/of arbeidsvoorwaarden kun je stellen aan Manon Parlevliet – Teamleider GGZ (06-57787737 bereikbaar op ma-di-vr).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld.

Solliciteer nu

Vul het formulier in

    CV

    Motivatie

    Enquire now

    If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.