Vacature Praktijkondersteuner AGZ / Somatiek / Ouderenzorg

Molenhoek

Medisch Centrum Molenhoek zoekt per 1 augustus 2021 tot en met 6 februari 2022 voor vervanging tijdens zwangerschapsverlof

PRAKTIJKONDERSTEUNER AGZ / SOMATIEK / OUDERENZORG
( circa 28 uur per week)

Als praktijkondersteuner AGZ/somatiek werk je binnen een team van 4 huisartsen, 2 praktijkondersteuners somatiek, 1 praktijkondersteuner GGZ en 6 doktersassistentes.
Momenteel is een vacature ontstaan voor invulling van zwangerschapsverlof voor circa 28 uur per week gedurende 6 maanden en zoeken we een praktijkondersteuner met afgeronde poh-opleiding op Hbo-niveau voor het leveren van kwaliteit van zorg binnen de chronische zorgprogramma’s (DBC’s) en ouderenzorg.

Medisch Centrum Molenhoek ligt op een goed bereikbare locatie te Heerlen. Deze groepspraktijk, waar een prettige sfeer hoog in het vaandel staat, speelt een centrale rol bij het leveren van gemakkelijk toegankelijke, professionele gezondheidszorg in de groene wijk Molenberg grenzend aan de Caumerbeek en het Aambos.

Kom jij het team van Medisch Centrum Molenhoek versterken als praktijkondersteuner?
Stuur dan een mail met een voor jou passende korte motivatie en je CV naar onze praktijkmanager Paula Vankan (p.vankan@hozl.nl). Er wordt contact met je opgenomen.

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.