Vacature Praktijkmanager

Vacature Projectleider

Door de toenemende vraag vanuit de huisartsenpraktijken zoeken wij op korte termijn nieuwe kandidaten voor de functie van

Praktijkmanager (m/v)
24 – 38 uur per week

HuisartsenOZL is een zorggroep waarbij 120 vrijgevestigde huisartsen in de regio Oostelijk Zuid-Limburg verenigd zijn. Deze zorggroep van, voor en door huisartsen organiseert de 24-uurs huisartsenzorg en faciliteert haar partners onder andere op het gebied van verbetering van kwaliteit van zorg, innovatie en informatie.
HuisartsenOZL ontzorgt de huisartsen binnen de regio, onder andere door de inzet van praktijkmanagers. Deze managers organiseren de praktijkvoering zodat dat de huisarts zich meer kan richten op de patiëntenzorg en medische inhoudelijke onderwerpen.

De functie:
Als praktijkmanager is je doel om de huisarts zodanig te ondersteunen dat deze zich meer kan toeleggen op patiëntenzorg. Je ondersteunt de interne bedrijfsvoering van de praktijk en stimuleert het kwaliteitsmanagement binnen de praktijk. Daartoe draag je er zorg voor dat aan het begin van het kalenderjaar een jaarplan en na afloop van het jaar het jaarverslag wordt gemaakt. Daarnaast lever je een bijdrage aan de werkzaamheden voor de praktijkaccreditering. De PDCA-cyclus gebruik je als instrument daarvoor. Je versterkt het netwerk rondom de praktijk, door verdere intensivering van de samenwerking met andere eerstelijns hulpverleners en andere disciplines in de wijk en zorgt voor de opzet en het onderhoud daarvan.
De invulling van de functie van praktijkmanager is maatwerk. Dit is afhankelijk van de wensen en behoeften in de huisartsenpraktijk. Er is een breed scala van taken en werkzaamheden mogelijk op het gebied van organisatie en beleid, kwaliteit, personeel, financiën en facilitaire zaken. Een goede samenwerking binnen de praktijk en de (keten)partners daarbuiten maakt jou als praktijkmanager succesvol. Je voert het praktijkmanagement veelal voor meerdere praktijken en kunt ook ingezet worden als wijkmanager voor een wijksamenwerkingsverband van huisartsen. Afhankelijk van de omvang van de praktijk varieert de inzet per praktijk.

Wat bied jij ons?
Voor deze functie is een op de functie gerichte HBO-opleiding vereist. Wij zoeken een stevige en initiatiefrijke collega die beschikt over aantoonbare management- en organisatievaardigheden. Je bent pragmatisch ingesteld en tegelijkertijd heb je een sterk analytisch vermogen. Met je coachende vaardigheden weet je evenwichtig te balanceren tussen de verschillende belangen, partijen te verbinden en daarmee doel- en resultaatgericht te acteren. Je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden. Ervaring in de gezondheidszorg, bij voorkeur in een huisartsenpraktijk is een pré.

Wat bieden wij?
Een interessante en uitdagende functie in een ambitieuze en op innovatie gerichte onderneming met een honorering die aansluit bij je opleiding en ervaring en passend binnen de CAO Huisartsenzorg (max. schaal 9). Een laptop en mobiele telefoon maken deel uit van het arbeidspakket.

Waarom HuisartsenOZL?
HuisartsenOZL is altijd op zoek naar mogelijkheden en initiatieven gericht op verbetering van de kwaliteit van zorg passend bij onze kernwaarden ‘verbindend, versterkend en vooruitstrevend’. Dit kunnen wij niet alleen; daarvoor hebben wij de beschikking over een groot netwerk van gepassioneerde zorgprofessionals. Dit netwerk zorgt enerzijds voor interessante vacatures en projecten die regelmatig ontstaan. Anderzijds fungeert het als een bundeling van professionele collega’s die elkaar stimuleren te leren en kennis te delen. Kennis is altijd dichtbij.

Hoe gaan wij kennismaken?
Spreekt deze functie je aan, stuur ons dan zo snel mogelijk (tot uiterlijk 27 oktober a.s.) een korte motivatiebrief met CV. Je reactie kun je sturen naar HuisartsenOZL BV, t.a.v. de Manager P&O, mailadres: vacature@hozl.nl. We kijken uit naar jouw reactie.

Nog even sparren?
Voor vragen over inhoud van de functie kun je bellen met Ton Willemsen, Accountmanager, via 06-13043459 of Carin l’Ami, Praktijkmanager, via 06-13084383. Voor vragen over de wervings-procedure of arbeidsvoorwaarden bel je met Ingrid Grooten, Manager P&O (06-81621193, ma-di-do).

De sollicitatiegesprekken worden gevoerd op 1 november a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld.

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.