Vacature Praktijkmanager

Vacature Projectleider

Voor enkele huisartsenpraktijken zijn wij op korte termijn op zoek naar kandidaten voor de functie van

Praktijkmanagers (m/v)

Gemiddeld 16 tot 34 uur per week

Wat bieden wij?

Een interessante en uitdagende functie in een ambitieuze en op innovatie gerichte onderneming met een honorering die aansluit bij je opleiding en ervaring en passend binnen de CAO Huisartsenzorg (max. schaal 9 € 4.985,00 excl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Een laptop en mobiele telefoon maken deel uit van het arbeidspakket. Je werkplek is in de huisartsenpraktijk(en). Het team bestaat uit collega’s met diverse deskundigheden. We houden van open communicatie en delen van informatie.

De functie:

Als praktijkmanager ondersteun je de huisarts zodanig dat deze zich meer kan toeleggen op patiëntenzorg. Je ondersteunt de interne bedrijfsvoering van de praktijk en stimuleert het kwaliteitsmanagement binnen de praktijk. Daartoe draag je er zorg voor dat aan het begin van het kalenderjaar een jaarplan en na afloop van het jaar het jaarverslag wordt gemaakt. Daarnaast lever je een bijdrage aan de werkzaamheden voor de praktijkaccreditering. De PDCA-cyclus gebruik je als instrument daarvoor. Je versterkt het netwerk rondom de praktijk, door verdere intensivering van de samenwerking met andere eerstelijns hulpverleners en andere disciplines in de wijk en zorgt voor de opzet en het onderhoud daarvan.
De invulling van de functie van praktijkmanager is maatwerk. Dit is afhankelijk van de wensen en behoeften in de huisartsenpraktijk. Er is een breed scala van taken en werkzaamheden mogelijk op het gebied van organisatie en beleid, kwaliteit, personeel, financiën en facilitaire zaken. Een goede samenwerking binnen de praktijk en de (keten)partners daarbuiten maakt jou als praktijkmanager succesvol. Je voert het praktijkmanagement veelal voor meerdere praktijken en kunt ook ingezet worden als wijkmanager voor een wijksamenwerkingsverband van huisartsen. Afhankelijk van de omvang van de praktijk varieert de inzet per praktijk.

Wat bied jij ons?

Voor deze functie is een op de functie gerichte Hbo-opleiding vereist. Wij zoeken een stevige en initiatiefrijke collega die beschikt over aantoonbare management- en organisatievaardigheden. Je bent pragmatisch ingesteld en tegelijkertijd heb je een sterk analytisch vermogen. Met je coachende vaardigheden weet je evenwichtig te balanceren tussen de verschillende belangen, partijen te verbinden en daarmee doel- en resultaatgericht te acteren. Je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden. Ervaring in de gezondheidszorg, bij voorkeur in een huisartsenpraktijk is een pré.

Waarom HuisartsenOZL?

HuisartsenOZL is altijd op zoek naar mogelijkheden en initiatieven gericht op verbetering van de kwaliteit van zorg passend bij onze kernwaarden ‘verbindend, versterkend en vooruitstrevend’. Dit kunnen wij niet alleen; daarvoor hebben wij de beschikking over een groot netwerk van gepassioneerde zorgprofessionals. Dit netwerk zorgt enerzijds voor interessante vacatures en projecten die regelmatig ontstaan. Anderzijds fungeert het als een bundeling van professionele collega’s die elkaar stimuleren te leren en kennis te delen. Kennis is altijd dichtbij.

Hoe gaan wij kennismaken?

Spreekt deze functie je aan, stuur ons dan zo snel mogelijk (uiterlijk voor 29 augustus 2022) een korte motivatiebrief met CV. Schrijf je liever geen motivatiebrief? Dat vinden wij niet erg. Deel datgene dat je graag met ons wilt delen. Je reactie kun je sturen naar HuisartsenOZL BV, t.a.v. de Manager HR, mailadres: vacature@hozl.nl. We kijken uit naar jouw reactie.

Nog even sparren?
Voor vragen over inhoud van de functie kun je bellen met Carin l’Ami, Accountmanager & Praktijkmanager, via 06-13084383 of Paola Ubags Praktijkmanager 06-30263091. Voor vragen over de wervingsprocedure of arbeidsvoorwaarden bel je met Mylène Spierts, Manager HR (06-81621193, ma-di-do).

De sollicitatiegesprekken worden gevoerd in week 36.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld.

Solliciteer nu

Vul het formulier in

    CV

    Motivatie

    Enquire now

    If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.