Vacature POH-S Huisartsenpraktijk Simpelveld

Huisartsenpraktijk Simpelveld is gevestigd in het Medisch Centrum Simpelveld. De praktijk is gericht op de gemeente Simpelveld en Eys en biedt zorg aan circa 6600 patiënten. Wij zijn een GEZ praktijk, een Pluspraktijk en HAZO24 gecertificeerd.

Huisartsen Simpelveld kent een breed aanbod van zorg, zowel qua diagnostiek als behandelaanbod, en werkt nauw samen met andere (eerstelijns) zorgaanbieders. De aangeboden huisartsenzorg richt zich daarbij ook op speciale doelgroepen binnen de huidige patiëntenpopulatie, kwetsbare ouderen en chronisch zieken.

Wij zijn per 1 juli op zoek naar een:

Praktijkondersteuner somatiek voor 24 uur per week voor de duur van 1 jaar

De functie POH somatiek:

Je biedt zorginhoudelijke ondersteuning aan patiënten met een chronische aandoening, zoals COPD, astma, diabetes mellitus en cardiovasculair risicomanagement. Je bent een daadkrachtige team-player en je denkt in oplossingen. Tevens ben je in staat zelfstandig, proactief en nauwkeurig te werken waarbij initiatief nemen je gemakkelijk afgaat. Je denkt graag mee over hoe zaken beter kunnen, je staat stevig in je schoenen en je stelt de patiënt centraal in zijn of haar zorgvraag.

Wij zoeken

Wij zoeken een gediplomeerde POH bij voorkeur met relevante werkervaring. Kwaliteit en service staan in de praktijk voorop. De volgende eigenschappen zijn van belang: je bent pro-actief, integer, patiëntvriendelijk en flexibel. Goed kunnen luisteren, besluitvaardig en zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken zijn belangrijke competenties. Daarnaast heb je goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wij bieden

Wij bieden een leuke en afwisselende functie in een team van 3 POH’s waarin collegialiteit, kwaliteit, service en innovatie centraal staan. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Huisartsenzorg.

Ben jij de enthousiaste persoon die wij zoeken en wil je ons team komen versterken?
Reageer dan door een sollicitatiebrief met Curriculum Vitae te sturen naar:

Huisartsen Simpelveld
t.a.v. mevrouw J. Lamberts
Kloosterstraat 59
6369 AB Simpelveld
Of per email via: j.lamberts@ezorg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.