Vacature Manager PlusPunt Medisch Centrum

PlusPunt MC

Voor het aansturen van het PlusPunt MC zoeken wij een

Manager (m/v)

Innovatieve ondernemer –Daadkrachtig leider met oog voor mens en resultaat – Verbinder met organisatiesensitiviteit

Voor 28 tot 32 uur per week


De functie:
Als ondernemer focus je op de uitbreiding van activiteiten van PlusPunt MC en het goed positioneren binnen de zorgmarkt in de anderhalvelijns zorg. Als innovator geef je mede vorm aan de doorontwikkeling van het PlusPunt Medisch Centrum naar een profiel, gericht op chronisch zieken en ouderen. Hierbij zullen ook nieuwe zorgconcepten moeten worden ontwikkeld en geïmplementeerd.

Als daadkrachtig leider ben je verantwoordelijk voor de integrale bedrijfsvoering zoals afstemming met de Zorgverzekeraar, budgetbewaking, personele aansturing, kwaliteitsbeleid en de aansturing van alle activiteiten en ontwikkelingen binnen en rondom het PlusPunt. Je staat voor optimale service aan de patiënt en huisarts en weet de organisatie en processen effectief en doelmatig vorm te geven. Je geeft leiding aan een team van doktersassistenten en laboranten. Je wordt daarbij geassisteerd door een management assistente.

Als verbinder zorg je dat de visie van het PlusPunt ‘de juiste zorg op de juiste plaats in de zorgketen’ gerealiseerd wordt door de huisartsen, medisch specialisten en medewerkers te betrekken en adequaat te positioneren. Door je inlevingsvermogen, diplomatie en overtuigingskracht breng je de betrokken partijen in beweging en realiseren jullie gezamenlijk de gestelde doelen.

Je legt verantwoording af aan de voorzitter van de Raad van Bestuur van Huisartsen OZL.

Wat bied jij ons?
Naast een relevante Hbo-opleiding eventueel aangevuld met een masteropleiding beschik je over meerdere jaren ervaring in het leidinggeven aan (medische) professionals. Je bent een creatieve ondernemer en beschikt over een coachende stijl van leidinggeven en je bent proactief en een hands on type met een sterke persoonlijkheid. Je werkt zelfstandig, hebt een goed analytisch en probleemoplossend vermogen en een gestructureerde wijze van werken. Inhoudelijke medische kennis en kennis van huisartsenzorg is een pré.

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie in het ambitieuze en op innovatie gericht PlusPunt Medisch Centrum waar huisartsen en medisch specialisten nauw met elkaar samenwerken. Voor de specialismen gelden korte wachttijden, snelle diagnoses en behandelingen, persoonlijk en dichtbij. Alle onderzoeken vinden plaats binnen één dagdeel. Zodat de patiënt de zorg krijgt die nodig is. Meer informatie over PlusPunt MC vind je hier.
De honorering van deze functie sluit aan bij je opleiding en ervaring en past binnen de Cao Huisartsenzorg (max. fg 11). Hybride thuiswerken, een laptop en mobiele telefoon maken deel uit van het arbeidsvoorwaardenpakket.

Waarom HuisartsenOZL?
HuisartsenOZL is altijd op zoek naar mogelijkheden en initiatieven gericht op verbetering van de kwaliteit van zorg passend bij onze kernwaarden ‘verbindend, versterkend en vooruitstrevend’.  Dit kunnen wij niet alleen; daarvoor hebben wij de beschikking over een groot netwerk van gepassioneerde zorgprofessionals. Dit netwerk zorgt enerzijds voor interessante vacatures en projecten die regelmatig ontstaan. Anderzijds fungeert het als een bundeling van professionele collega’s die elkaar stimuleren te leren en kennis te delen. Kennis is altijd dichtbij.

Hoe gaan wij kennismaken?
Spreekt deze functie je aan, stuur ons dan zo snel mogelijk (tot uiterlijk 29 september a.s.) een korte motivatiebrief met CV. Je reactie kun je sturen naar HuisartsenOZL BV, t.a.v. de Manager P&O, mailadres: vacature@hozl.nl. We kijken uit naar jouw reactie.

Nog even sparren?
Voor vragen over inhoud van de functie kun je bellen met Esther van Engelshoven – Voorzitter Raad van Bestuur, (06-23426448 bereikbaar op maandag t/m vrijdagochtend). Voor vragen over de wervings-procedure of arbeidsvoorwaarden bel je met Ingrid Grooten, Manager P&O (06-81621193, ma-di-do).

De sollicitatiegesprekken worden gevoerd op 12 oktober a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld.

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.