Vacature Leidinggevende Doktersassistent Simpelveld

Huisartsenpraktijk Simpelveld is gevestigd in het Medisch Centrum Simpelveld. De praktijk is gericht op de gemeente Simpelveld en Eys en biedt zorg aan circa 6600 patiënten. Wij zijn een GEZ praktijk, een Pluspraktijk en HAZO24 gecertificeerd.

Huisartsen Simpelveld kent een breed aanbod van zorg, zowel qua diagnostiek als behandelaanbod, en werkt nauw samen met andere (eerstelijns) zorgaanbieders. De aangeboden huisartsenzorg richt zich daarbij ook op speciale doelgroepen binnen de huidige patiëntenpopulatie, kwetsbare ouderen en chronisch zieken.

Binnen ons team zijn wij per 1 juli 2023 op zoek naar een:

LEIDINGGEVENDE DOKTERSASSISTENT M/V voor 32 uur per week.

De functie

Als leidinggevende doktersassistent ben je het aanspreekpunt voor de medewerkers van de praktijk. Je voert operationeel beleid uit en bewaakt en coördineert de uitvoering door de medewerkers. Je draagt zorg voor de personeelsbezetting, beantwoordt uiteenlopende vragen van collega’s en patiënten en verwijst zo nodig naar de huisarts. Er is periodiek overleg met de praktijkmanager over personele aangelegenheden en beleidszaken. Daarnaast wordt er een actieve bijdrage verwacht bij het ontwikkelen, implementeren en handhaven van het beleid in de praktijk.
Je staat patiënten telefonisch te woord en verwerkt hun gegevens. Je draagt zelfzorgadviezen aan en regelt de spreekuur- en visiteafspraken voor de huisartsen. Daarnaast voer je zelfstandig medisch handelingen uit.

Wij zoeken

Wij zoeken een enthousiaste en ervaren doktersassistent of reeds leidinggevende doktersassistente, liefst aangevuld met een managementopleiding.
Kwaliteit en service staan in de praktijk voorop. De volgende eigenschappen zijn van belang: je bent pro-actief, integer, patiëntvriendelijk en flexibel. Goed kunnen luisteren, stressbestendig, besluitvaardig en zelfstandig als in teamverband kunnen werken zijn belangrijke competenties. Daarnaast heb je goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wij bieden

Wij bieden een leuke en afwisselende functie in een team waarin collegialiteit, kwaliteit, service en innovatie centraal staan. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Huisartsenzorg.
De intentie is werken in een langdurige arbeidsrelatie.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met mevrouw J. Lamberts, praktijkmanager. Zij is telefonisch bereikbaar via: 045-544 03 33.

Ben jij de enthousiaste persoon die wij zoeken en wil je ons team komen versterken? Reageer dan meteen door een sollicitatiebrief met Curriculum Vitae te sturen naar;
Huisartsen Simpelveld
t.a.v. mevrouw J. Lamberts
j.lamberts@ezorg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.