Vacature Kandidaat Triagist

HuisartsenOZL is een zorggroep waarbij 116 vrijgevestigde huisartsen in de regio Oostelijk Zuid-Limburg verenigd zijn. Deze zorgorganisatie van, voor en door huisartsen organiseert de 24-uurs huisartsenzorg en faciliteert haar partners onder andere op het gebied van verbetering van kwaliteit van zorg, innovatie en informatie.
Huisartsenpost OZL (HAP OZL) is een organisatie die voor haar patiënten in de avond-, nacht en in het weekend met de juiste mensen en middelen de taken die van haar gevraagd worden, doeltreffend en doelmatig uitvoert.

Wij zoeken voor ons team nieuwe

KANDIDAAT TRIAGISTEN
Voor 8 tot 23 uur per week

Wat verwachten wij van jou?
Je beantwoordt uiteenlopende hulpvragen van patiënten met behulp van protocollen en de Nederlandse Triage Standaard en draagt daarmee zorg voor een veilige en efficiënte spoedzorg. Zo nodig verwijs je de hulpvragen naar de dienstdoende huisarts. Je voert eenvoudige laboratoriumonderzoeken uit en ondersteunt de huisarts bij voorkomende (medische) werkzaamheden.

Wie zoeken wij ?
Wij zijn op zoek naar enthousiaste gediplomeerde doktersassistenten met bij voorkeur brede ervaring in een huisartsenpraktijk of huisartsenpost.
Het is belangrijk dat je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken en flexibel en sociaal vaardig bent. Het omgaan met hectische en spoedeisende situaties en het werken in avond-, nacht- en weekenddiensten en op feestdagen is voor jou geen probleem. Je bent bereid om een inwerk- en opleidingsprogramma van de huisartsenpost te volgen.
Kennis van geautomatiseerde systemen op het gebied van patiëntenregistratie is een pré.

Wat bieden wij ?
Het werken bij onze huisartsenpost is boeiend en afwisselend. Je krijgt de mogelijkheid met een steeds wisselend team van collega’s en huisartsen samen te werken. Het salaris is aantrekkelijk mede door avond-, nacht- weekend- en feestdagentoeslagen conform de Cao Huisartsenzorg. Naast een uitgebreid inwerktraject biedt de huisartsenpost mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Informatie
Voor vragen over de functie kunt je contact opnemen met Harriet Plantinga (Manager Huisartsenpost OZL), tel.: 06-51490456 en vragen over arbeidsvoorwaarden of de wervingsprocedure kun je stellen aan Ingrid Grooten, Manager P&O, bereikbaar op ma-di-do op tel.: 06-81621193.

Sollicitatie
Heb je belangstelling? Stuur dan je sollicitatie met cv naar: vacature@hozl.nl, t.a.v. de Manager P&O.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld.

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.