Vacature Junior Triagisten

Zoek jij een uitdagende functie met een hoog salaris en een gevarieerd takenpakket?
Wij zoeken voor ons team medisch studenten voor de functie:

JUNIOR TRIAGIST
Voor 6 tot 23 uur per week

Wat bieden wij?

Uitgebreide informatie over de Huisartsenpost vind je hier. Op bijgaande vlog zie je informatie het werken bij de HAP OZL.

 • Zeer aantrekkelijk salaris
 • Onregelmatigheidstoeslag van gemiddeld 40%
 • Uitgebreid inwerkingstraject
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Wat verwachten wij van jou?

Je beantwoordt uiteenlopende hulpvragen van patiënten met behulp van protocollen en de Nederlandse Triage Standaard. Je bent in staat de ernst en de urgentie van de hulpvraag te beoordelen (triage). Daarmee draag je zorg voor een veilige en efficiënte spoedzorg. Je voert eenvoudige laboratoriumonderzoeken uit en ondersteunt de huisarts bij voorkomende (medische) werkzaamheden.
Zo nodig verwijs je de hulpvragen naar de dienstdoende huisarts.

Wat bied jij?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste medisch studenten die minimaal de afgeronde Bachelor Geneeskundige (vanaf 4e jaars student geneeskunde) hebben of gestart zijn met de masterstudie hun medische kennis willen inzetten voor de huisartsenpost en die daarmee hun medische kennis en sociale vaardigheden naar een hoger niveau kunnen en willen tillen.

Het is belangrijk dat je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken en flexibel en sociaalvaardig bent. Het omgaan met hectische en spoedeisende situaties en het werken in avond-, nacht- en weekenddiensten en op feestdagen is voor jou geen probleem. Je bent bereid om een inwerk- en opleidingsprogramma van de huisartsenpost te volgen.

Kennis van geautomatiseerde systemen op het gebied van patiëntenregistratie is een pré.

Het werken als junior triagist bij onze huisartsenpost is boeiend en afwisselend. Als junior triagist ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten die met spoed hulp nodig hebben. Je krijgt de mogelijkheid met een steeds wisselend team van collega’s en huisartsen samen te werken. Het salaris is aantrekkelijk mede door avond-, nacht-, weekend- en feestdagentoeslagen conform de Cao Huisartsenzorg.
Met deze vlog krijg je een beeld van het werken bij de HAP.

HuisartsenOZL is altijd op zoek naar mogelijkheden en initiatieven gericht op verbetering van de kwaliteit van zorg passend bij onze kernwaarden ‘verbindend, versterkend en vooruitstrevend’. Dit kunnen wij niet alleen; daarvoor hebben wij de beschikking over een groot netwerk van gepassioneerde zorgprofessionals. Dit netwerk zorgt enerzijds voor interessante vacatures en projecten die regelmatig ontstaan. Anderzijds fungeert het als een bundeling van professionele collega’s die elkaar stimuleren te leren en kennis te delen. Kennis is altijd dichtbij.

Nog even sparren?

Voor vragen of informatie over deze functie als junior triagist kun je telefonisch terecht bij een van de teamleiders Loubna Abrak, Patricia Vincken of Vera Förster via 045-6317295 (bereikbaar tussen 8:30 en 16:30 uur) of via het e-mail adres teamleidershap@hozl.nl.

Hoe gaan wij kennismaken?

Spreekt deze functie van junior triagist je aan, stuur ons dan zo snel mogelijk een korte motivatiebrief met CV. Schrijf je liever geen motivatiebrief? Dat vinden wij niet erg. Deel datgene dat je graag met ons wilt delen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu

Vul het formulier in

  CV

  Motivatie

  Enquire now

  If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.