Vacature Junior Triagisten

Zoek jij een uitdagende functie met een hoog salaris en een gevarieerd takenpakket?
Wij zoeken voor ons team medisch studenten voor de functie van :

JUNIOR TRIAGISTEN

Voor 6 tot 23 uur per week

Wat verwachten wij van jou en wat bied jij?

Je beantwoordt uiteenlopende hulpvragen van patiënten met behulp van protocollen en de Nederlandse Triage Standaard. Je bent in staat de ernst en de urgentie van de hulpvraag te beoordelen (triage). Daarmee draag je zorg voor een veilige en efficiënte spoedzorg. Je voert eenvoudige laboratoriumonderzoeken uit en ondersteunt de huisarts bij voorkomende (medische) werkzaamheden.
Zo nodig verwijs je de hulpvragen naar de dienstdoende huisarts.
Wij zijn op zoek naar enthousiaste medisch studenten die minimaal de afgeronde Bachelor Geneeskundige (vanaf 4e jaars student geneeskunde) hebben of gestart zijn met de masterstudie hun medische kennis willen inzetten voor de huisartsenpost en die daarmee hun medische kennis en sociale vaardigheden naar een hoger niveau kunnen en willen tillen.
Het is belangrijk dat je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken en flexibel en sociaalvaardig bent. Het omgaan met hectische en spoedeisende situaties en het werken in avond-, nacht- en weekenddiensten en op feestdagen is voor jou geen probleem. Je bent bereid om een inwerk- en opleidingsprogramma van de huisartsenpost te volgen. Kennis van geautomatiseerde systemen op het gebied van patiëntenregistratie is een pré.

Wat bieden wij?

Klik verder voor uitgebreide informatie over de Huisartsenpost of voor de vlog over het werken bij de Huisartsenpost OZL tegen een zeer aantrekkelijk salaris, ORT van gemiddeld 40%, uitgebreid inwerkingstraject en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Sparren?

Voor vragen of informatie over deze functie als juniortriagist kun je telefonisch of per Whatsapp stellen aan Vera Forster, bereikbaar op 06-39084155 of Patricia Vincken, bereikbaar op 06-39007134 of tema@hozl.nl en vragen over arbeidsvoorwaarden kun je stellen aan Mylène Spierts, Manager HRM bereikbaar op ma-di-do op tel.: 06-38336184 of hrm@hozl.nl.

Solliciteer nu

Vul het formulier in

    CV

    Motivatie

    Enquire now

    If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.