Vacature Echolaborant bij PlusPunt Medisch Centrum

Binnen PlusPunt Medisch Centrum werken huisartsen en medisch specialisten nauw samen voor meerdere specialismen om snelle diagnoses en behandelingen met korte wachttijden te bieden voor patiënten. Voor dit team zoeken wij een

Allround hartfunctielaborant
Echocardiografie & Ergo & Holter
voor 16 – 24 uur per week

Bouw jij mee aan innovatieve en passende zorg?

Wat bieden wij?

Een interessante en uitdagende functie in een compact team van laboranten binnen een ambitieuze innovatieve setting met veel specialismen, diagnostiek en een uitgebreid takenpakket. De honorering sluit aan bij je kennis en ervaring in deze functie (schaal 8) en is conform de CAO Huisartsenzorg.

De functie

In opdracht van de cardioloog voer je zelfstandig onderzoeken uit en naar het functioneren van het menselijk hart om te bepalen wat de oorzaak van klachten is. Bij PlusPunt Medisch Centrum betreffen dit de volgende onderzoeken: echocardiografie, fietsergometrie en holter/eventrecorderregistratie. Je informeert, begeleidt en stimuleert patiënten tot het ondergaan van de onderzoeken.
In de contacten met patiënten en collega’s staan gastvrijheid, betrokkenheid en flexibiliteit voorop.
Je bent goed in staat je kwaliteiten te benoemen, maar vooral ook te gebruiken en je kunt goed reflecteren op eigen handelen. Gewerkt wordt binnen vastgestelde protocollen en richtlijnen. Tot slot beoordeel je vanuit klinische kennis met ruggespraak van de aanwezige cardioloog en in nauw overleg met de huisarts of de door de huisarts verwezen patiënt gezien kan worden binnen het PlusPunt Medisch Centrum. Belangrijk daarbij is te redeneren vanuit een anderhalvelijns-perspectief.

Wat bied jij ons?

Je bent in het bezit van het diploma hartfunctielaborant met specialisatie echocardiografie, of een vergelijkbare opleiding (bijv. biometrie – klinisch diagnostische afstudeerrichting) en/of ervaring. Je bent analytisch en kunt snel en nauwkeurig werken.
Daarnaast beschik je over een positieve uitstraling en goede communicatieve vaardigheden, ben je service- en klantgericht en kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je hebt affiniteiten met ICT, kunt tevens oplossingsgericht redeneren bij een technisch mankement. Je beschikt tevens over voldoende klinische kennis ten behoeve van het triageproces. Voor deze uitdagende functie zoeken wij gedreven en ambitieuze kandidaten die samen met ons de gestelde doelen willen bereiken. Je bent een (bijna) gediplomeerde hartfunctielaborant met bij voorkeur een retrograde-erkenning.

Waarom HuisartsenOZL?

HuisartsenOZL is altijd op zoek naar mogelijkheden en initiatieven gericht op verbetering van de kwaliteit van zorg passend bij onze kernwaarden ‘verbindend, versterkend en vooruitstrevend’. Dit kunnen wij niet alleen; daarvoor hebben wij de beschikking over een groot netwerk van gepassioneerde zorgprofessionals. Dit netwerk zorgt enerzijds voor interessante vacatures en projecten die regelmatig ontstaan. Anderzijds fungeert het als een bundeling van professionele collega’s die elkaar stimuleren te leren en kennis te delen. Kennis is altijd dichtbij.

Hoe gaan wij kennismaken?

Spreekt deze functie je aan, stuur ons dan zo snel mogelijk (vóór 17 juli 2022) een korte motivatiebrief met CV. Schrijf je liever geen motivatiebrief? Dat vinden wij niet erg. Deel datgene dat je graag met ons wilt delen. Je reactie kun je sturen naar HuisartsenOZL BV, t.a.v. de HR Manager Mylène Spierts, mailadres: vacature@hozl.nl. We kijken uit naar jouw reactie.
De sollicitatiegesprekken worden gevoerd op donderdagmiddag 21 juli 2022

Nog even sparren?

Voor functie inhoudelijke informatie kun je bellen met Marijn Clement-Verburg, manager PlusPunt (06-23939035). Voor vragen over de wervingsprocedure of arbeidsvoorwaarden bel je met Mylène Spierts, HR Manager (06-38336184, ma-di-do).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld.

Solliciteer nu

Vul het formulier in

    CV

    Motivatie

    Enquire now

    If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.