Vacature Doktersassistente(s) Huisartsenpraktijk Lonij

Kling Nullet - Lonij

Huisartsenpraktijk Lonij is gevestigd in het Gezondheidscentrum Kling Nullet te Kerkrade. Deze normpraktijk biedt persoonsgerichte, laagdrempelige zorg op maat en voor de patiënt dicht bij huis. De aangeboden huisartsenzorg richt zich daarbij ook op speciale doelgroepen binnen de huidige patiëntenpopulatie: kwetsbare ouderen en chronisch zieken.

Wij zijn op zoek naar een:

1 DOKTERSASSISTENTE fulltime óf 2 DOKTERSASSISTENTES parttime

Het aantal uur inzet per week is afhankelijk van de wensen van de kandidaat.

De functie
Als doktersassistent ben je op zoek naar afwisselend werk. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten in de praktijk die een beroep doen op jou of de hulp van de huisarts. Je staat patiënten telefonisch te woord en verwerkt hun gegevens. Je draagt zelfzorgadviezen aan en regelt de spreekuur- en visiteafspraken voor de huisartsen. Daarnaast voer je medisch handelingen uit en houd je zelfstandig CVRM spreekuur.

Wij zoeken
Wij zoeken een gediplomeerde doktersassistent, bij voorkeur met relevante werkervaring. Kwaliteit van dienstverlening en service voor de patiënt staan in de praktijk voorop. De volgende eigenschappen zijn van belang: je bent pro-actief, integer, patiëntvriendelijk en flexibel. Goed kunnen luisteren, stressbestendig, besluitvaardig en zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken zijn belangrijke competenties. Wij werken met Microhis. Daarnaast heb je goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift en Duits is een pré.

Wij bieden
Wij bieden een leuke en afwisselende functie in onze praktijk. Het is een enthousiast team waarin collegialiteit, kwaliteit, service en innovatie centraal staan. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Huisartsenzorg. De intentie is werken in een langdurige arbeidsrelatie.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen via tel: 0627240387 met mevrouw M. Lonij, praktijkmanager.

Ben jij de enthousiaste persoon die wij zoeken en wil je ons team komen versterken? Reageer dan voor 30 januari 2021 door een sollicitatiebrief met Curriculum Vitae per email te sturen naar: info@huisartsenpraktijklonij.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.