Vacature Doktersassistent(e)/Triagist(e) Huisartsenpraktijk Hulsberg

HAP Hulsberg

Huisartsenpraktijk Hulsberg is op zoek naar een enthousiaste collega voor het assistenten team. Ben jij die doktersassistent(e), triagist(e) voor 20-24 uur die zorg dichtbij de mensen brengt?

Wie zijn wij?

Binnen huisartsenpraktijk Hulsberg staat de patiënt centraal en de huisarts en het team dicht bij de patiënt. Wij vinden het behouden van de zelfregie over de behandeling en zorg van wezenlijk belang. Het is een praktijk die midden in het dorp Hulsberg ligt en een centrale plek is binnen de gemeenschap.

Huisartsenpraktijk Hulsberg heeft deelgenomen aan het project PlusPraktijk. Dit betekent vernieuwingen uitproberen en inbedden in het zorgproces. De praktijk wil graag vooruitstrevend zijn én blijven. Ook leidt de praktijk op voor huisarts, in samenwerking met de Universiteit van Maastricht en zijn we een erkend leerbedrijf voor doktersassistenten in opleiding.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een betrokken en betrouwbare aanvulling op ons team. Ben je doktersassistente of heb je aantoonbare werkervaring met cliënten/patiënten, goede telefoon skills, kun je overweg met Office, schrik je niet van de “knoppen”, werk je zelfstandig maar ben je wel een trainbare teamspeler? Dan zoeken wij jou!

Wat bieden wij?

  • Een gemotiveerd team om veel van te leren;
  • Afwisselende werkzaamheden, met focus op triage aan de telefoon;
  • CGM Mira als HIS;
  • Deelname aan extra nascholingen of cursussen (verplicht of gewenst, van beide kanten natuurlijk);
  • Arbeidsvoorwaarden en salariëring conform de cao-huisartsenzorg;
  • Bij wederzijdse tevredenheid binnen het eerste jaar een contract voor onbepaalde tijd.

Neem bij interesse vóór 1 september contact op met Suzanne Mooi, praktijkmanager, (s.mooi@hozl.nl) of bel naar de praktijk 045-4051388. Zie ook www.huisartsenpraktijkhulsberg.nl.

Mocht je niet per direct beschikbaar zijn maar toch interesse hebben, willen wij je uitnodigen om toch te reageren.

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.