Vacature Doktersassistente / Triagist

CallCenter

Zoek jij een uitdagende functie met een hoog salaris en een gevarieerd takenpakket?

Wij zoeken voor ons team nieuwe

DOKTERSASSISTENTEN / TRIAGISTEN
Voor 8 tot 23 uur per week

Wat verwachten wij van jou?

Je beantwoordt uiteenlopende hulpvragen van patiënten met behulp van protocollen en de Nederlandse Triage Standaard. Je bent in staat de ernst en de urgentie van de hulpvraag te beoordelen (triage). Daarmee draag je zorg voor een veilige en efficiënte spoedzorg. Je voert eenvoudige laboratoriumonderzoeken uit en ondersteunt de huisarts bij voorkomende (medische) werkzaamheden. Zo nodig verwijs je de hulpvragen naar de dienstdoende huisarts.

Wat bied jij?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste gediplomeerde doktersassistenten/triagisten. Ervaring in een huisartsenpraktijk of huisartsenpost is gewenst. Je hebt de opleiding tot triagist succesvol afgerond of bent bereid deze interessante opleiding te gaan volgen.

Het is belangrijk dat je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken en flexibel en sociaalvaardig bent. Het omgaan met hectische en spoedeisende situaties en het werken in avond-, nacht- en weekenddiensten en op feestdagen is voor jou geen probleem. Je bent bereid om een inwerk- en opleidingsprogramma van de huisartsenpost te volgen.

Kennis van geautomatiseerde systemen op het gebied van patiëntenregistratie is een pré.

Wat bieden wij?

Uitgebreide informatie over de Huisartsenpost vind je hier. Op bijgaande vlog zie je informatie over de functie en het werken bij de HAP OZL.

 • Zeer aantrekkelijk salaris
 • Onregelmatigheidstoeslag van gemiddeld 40%
 • Salaris inschaling functiegroep 5 (bij afgeronde opleiding triagist)
 • Uitgebreid inwerkingstraject
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Het werken als doktersassistent/triagist bij onze huisartsenpost is boeiend en afwisselend. Als doktersassistent/triagist ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten die met spoed hulp nodig hebben. Je krijgt de mogelijkheid met een steeds wisselend team van collega’s en huisartsen samen te werken. Het salaris is aantrekkelijk mede door avond-, nacht-, weekend- en feestdagentoeslagen conform de Cao Huisartsenzorg.
Met deze vlog krijg je een beeld van het werken bij de HAP.

HuisartsenOZL is altijd op zoek naar mogelijkheden en initiatieven gericht op verbetering van de kwaliteit van zorg passend bij onze kernwaarden ‘verbindend, versterkend en vooruitstrevend’.  Dit kunnen wij niet alleen; daarvoor hebben wij de beschikking over een groot netwerk van gepassioneerde zorgprofessionals. Dit netwerk zorgt enerzijds voor interessante vacatures en projecten die regelmatig ontstaan. Anderzijds fungeert het als een bundeling van professionele collega’s die elkaar stimuleren te leren en kennis te delen. Kennis is altijd dichtbij.

Nog even sparren?

Voor vragen of informatie over deze functie als doktersassistent/triagist kun je telefonisch of per whatsapp stellen aan Vera Forster, bereikbaar op 06-39084155 of Patricia Vincken, bereikbaar op 06-39007134 of tema@hozl.nl en vragen over arbeidsvoorwaarden of de wervingsprocedure kun je stellen aan Mylène Spierts, Manager HRM bereikbaar op ma-di-do op tel.: 06-38336184 of hrm@hozl.nl.

Hoe gaan wij kennismaken?

Spreekt deze functie van doktersassistent/triagist je aan, stuur ons dan zo snel mogelijk een korte motivatiebrief met CV. Schrijf je liever geen motivatiebrief? Dat vinden wij niet erg. Deel datgene dat je graag met ons wilt delen. Je reactie kun je sturen naar HuisartsenOZL: vacature@hozl.nl. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld.

Solliciteer nu

Vul het formulier in

  CV

  Motivatie

  Enquire now

  If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.