Vacature doktersassistente PlusPunt MC

PlusPunt

Zoek jij een tijdelijke uitdagende functie met een gevarieerd takenpakket als doktersassistente in het anderhalvelijnscentrum PlusPunt? Reageer dan op onderstaande vacaturebeschrijving.
Uitgebreide informatie over PlusPunt Medisch Centrum vind je hier.

 

Voor de zwangerschapsvervanging van een van onze collega’s zoeken wij vanaf juli tot en met september van dit jaar een

Doktersassistente (m/v)

20 uur per week

 

Na afloop van deze tijdelijke vervanging zijn er binnen HuisartsenOZL veel mogelijkheden voor inzet. Daarover gaan wij graag met je in gesprek.

Functie-informatie:
Bij de voorkomende (medische) werkzaamheden assisteer je de specialist, voer je zelfstandig intakegesprekken en verricht je verpleeg- en medisch-technische handelingen en laboratorium-werkzaamheden zoals het maken van een ECG, bloedprikken en analyseren van bloed.
Je zorgt ervoor dat de juiste instrumenten, apparatuur en materialen voor ingrepen en onderzoeken gebruiksklaar zijn en je verwerkt de gegevens over de verrichtingen in het elektronisch patiëntendossier.
Je geeft voorlichting aan de patiënt over de behandeling en het vervolg daarvan.
In het contact met patiënten en collega’s staan gastvrijheid, betrokkenheid, integriteit en flexibiliteit voorop.

Wat bied jij?
Je bent een enthousiaste, flexibele en zelfstandige collega die in het bezit is van het diploma doktersassistente. Je maakt afspraken met patiënten en zorgt voor een perfecte registratie en accurate afhandeling van de medische dossiers. Daarbij werk je nauwgezet en ben je stressbestendig. Kennis van geautomatiseerde systemen (Officepakket) is vereist.

Wat bieden wij?
Een interessante en uitdagende functie in een ambitieus en collegiaal en op goede samenwerking gericht team Afhankelijk van je ervaring en zelfstandigheid is deze functie ingedeeld in functiegroep 4 of 5 van de Cao Huisartsenzorg.

Nog even sparren?
Vragen en/of informatie over deze functie kun je telefonisch of per Whatsapp stellen aan Saskia Schaefer, Managementassistente van PlusPunt Medisch Centrum, bereikbaar op tel.nr. 06-30262585 of via s.schaefer@pluspuntmc.nl.

Vragen over arbeidsvoorwaarden kun je stellen aan Ingrid Grooten, manager P&O (op woensdag en vrijdag afwezig), bereikbaar op tel.nr. 06-81621193 of i.grooten@hozl.nl.


Hoe gaan wij kennismaken?
Spreekt deze functie je aan, stuur ons dan zo snel mogelijk een korte motivatiebrief met CV. Schrijf je liever geen motivatiebrief? Dat vinden wij niet erg. Deel datgene dat je graag met ons wilt delen. Je reactie kun je tot 31 maart a.s. sturen naar naar HuisartsenOZL: vacature@hozl.nl. De sollicitatiegesprekken worden gevoerd op 8 april  a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld.

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.