Vacature Doktersassistente Medisch Centrum West Kerkrade

MCWK

1 x Doktersassistente 25-38 uur/week

Per direct

Medisch Centrum West Kerkrade (MCWK) is op zoek naar een doktersassistentes voor 25-38 uur/week. Wegens uitbreiding van het team is er de mogelijkheid voor een vast contract.

MCWK telt 8000 patiënten, waarbij je in een jong dynamisch team van huisartsen, POH-ers somatiek en GGZ, en assistentes komt te werken. Binnen de praktijk werken vele disciplines en bieden we 1e lijns zorg in de breedste zin. MCWK is tevens een opleidingspraktijk voor POH-ers, AIOS en doktersassistentes in de regio en HAZO gecertificeerd.

Functie omschrijving:
Als doktersassistente zorg je doormiddel van triage dat de patiënt op de juiste plek en juiste moment wordt gezien. Verder zijn er veel verrichtingen die de doktersassistente verricht, zoals bloedprikken, ECG’s maken, audiometrie, uitstrijkjes noem het maar op. Bij meer ervaring is het ook mogelijk meer eigen spreekuren te doen in het kader van CVRM of een rol te krijgen binnen het management. Ervaring en interesse daarin zal bepalend zijn hoe de functie volledig vorm wordt gegeven.

Wij bieden: .

  • Een enthousiast team bestaande uit 10 doktersassistenten, 2 gastvrouwen, 4 POH-S, 4 POH- GGZ, 2 verpleegkundigen ouderenzorg en 10 huisartsen.
  • Werktijden in overleg
  • Salaris volgens CAO.
  • Mogelijkheid om door te ontwikkelen binnen het zorgaanbod van de praktijk.

Competenties:

  • Je beschikt over (minimaal)  een doktersassistente diploma.
  • Je hebt affiniteit met de patiëntenpopulatie.
  • Werkervaring is een pré.

Interesse? Graag uw schriftelijke reactie met CV naar bas@acountforyou.nl

Voor meer informatie mbt de functie kunt u contact opnemen met
Bas Bosch, praktijkmanager of Bianca Braakman, assistente via Medisch Centrum West Kerkrade, Kampstraat 45, 6466 BR Kerkrade, 045-5418455

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.