Vacature Doktersassistente Medisch Centrum Lichtenberg

MC Lichtenberg

Kom jij ons kleine en gezellige team in Landgraaf versterken?

Doktersassistent(e)
(+/- 26 uur per week)

Jouw nieuwe baan
Per 1 juli 2021 zoeken wij een doktersassistent(e) voor ongeveer 26 uur per week (meer of minder uren in overleg mogelijk). Samen met onze andere twee assistentes word jij het visitekaartje van onze praktijk. Je trieert, plant spreekuren en ontvangt patiënten. Daarnaast voer je, aansluitend bij jouw interesses, zelfstandig kleine medische handelingen uit zoals bloedprikken, draai je een eigen spreekuur of beheer je het kwaliteitssysteem.
Jouw nieuw werkplek Medisch Centrum Lichtenberg staat voor persoonlijke, laagdrempelige en kwalitatieve zorg waarbij de patiënt centraal staat en zich welkom voelt. Het is een kleine goed georganiseerde praktijk met ca.
2500 patiënten gelegen aan de Pasweg in Landgraaf. Het team bestaat uit twee huisartsen, drie assistentes, twee POH’s en een praktijkmanager. Binnen ons team heerst een open en ontspannen sfeer waarin we streven naar gelijkwaardigheid en waar ruimte is voor meedenken, eigen initiatief en het bespreekbaar maken van dingen. De praktijk werkt met CGM-MIRA en is HaZo24 gecertificeerd.

Wij zoeken
We zijn op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige, gediplomeerde doktersassistente met goede sociale en communicatieve vaardigheden, die het leuk vindt om naast het gebruikelijke werk ook wat andere werkzaamheden te verrichten. Invulling van de aanvullende werkzaamheden geschiedt in overleg en op basis van interesse.

Wij bieden
Wij bieden een leuke en afwisselende functie in een klein, open en gezellig team, met goede arbeidsomstandigheden en een salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO huisartsenzorg. De intentie is een langdurige arbeidsrelatie. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding zodat het vak ook in de toekomst leuk en uitdagend blijft.

Heb je nog vragen na het lezen van deze vacature? Bel gerust naar 045-5311322 Spreekt deze functie je aan? Stuur dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk 18 mei 2021, een motivatiebrief met CV naar Petra Scheppers via email: p.scheppers@ezorg.nl of per post naar onderstaand adres.

Medisch Centrum Lichtenberg
T.a.v. P. Scheppers
Pasweg 97A
6371 BL Landgraaf

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.