Vacature Doktersassistente Huisartsenpraktijk Zeswegen

HAP Zeswegen

Voor Huisartsenpraktijk Zeswegen in Heerlen zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gediplomeerde doktersassistente. Het betreft een aanstelling voor 3 tot 4 dagen per week. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit baliewerk, telefonische triage en afspraakplanning, administratieve werkzaamheden en het zelfstandig uitvoeren van medische verrichtingen, zoals bloeddrukmetingen, oren uitspuiten etc. We werken met huisartsinformatiesysteem MicroHis. Werkdagen zijn in overleg.

Onze praktijk levert kwalitatieve zorg in een wijk met een toenemende kwetsbare populatie, waarin de patiënt centraal staat. We streven ernaar een lerende organisatie te zijn en maken samen kansen van uitdagingen. We zijn kleinschalig en toegankelijk van aard en kunnen op die manier goed samenwerken, met korte lijnen. Ons team bestaat uit 2 huisartsen, 3 assistentes, 3 praktijkondersteuners en een praktijkmanager.

Wat bieden we jou?

  • Salaris conform CAO
  • Een jaarcontract met de mogelijkheid op een vaste aanstelling
  • Een gezellige, informele werkplek met volop groei- en ontwikkelmogelijkheden
  • Werken in een praktijk die volop in ontwikkeling is
  • Werken met een boeiende patiëntenpopulatie

Zie jij kansen in een uitdaging? Werk jij graag in een kleinschalige setting aan kwalitatieve, efficiënte zorg? Neem dan contact met ons op!

Voor meer informatie, bel naar de praktijk: 045-572 66 88 of neem contact op met Praktijkmanager Jolina Heijmans: 06-301 649 53. Sollicitatiebrieven en CV’s kunnen ingestuurd worden naar: huisartsenpraktijkzeswegen@ezorg.nl.

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.