Vacature doktersassistente Huisartsenpraktijk Snijders

Leuke praktijk zoekt nog leukere assistente!

Huisartsenpraktijk Snijders, is een “ouderwetse” huisartsenpraktijk in een heel nieuw jasje. De praktijk is gevestigd aan de Beuteweg 16 te Landgraaf, in het Medisch Centrum Nieuwenhagen. Het Medisch Centrum Nieuwenhagen, behuist naast de reguliere huisartsenzorg, een scala aan (para)medische mogelijkheden onder één dak; een apotheek, prikdienst, psychologen, verloskundigen, diëtisten, fysiotherapeuten, podotherapeuten en medische pedicures.

Wij bieden persoonsgerichte, laagdrempelige zorg op maat, dicht bij huis.

Wij zijn op zoek naar een:

DOKTERSASSISTENTE voor 30 uur per week

De functie

Als doktersassistente ben je op zoek naar afwisselend werk. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten in de praktijk die een beroep doen op jou of de hulp van de huisarts. Je staat patiënten telefonisch te woord en verwerkt hun gegevens. Je draagt zelfzorgadviezen aan en regelt de spreekuur- en visiteafspraken voor de huisartsen. Daarnaast voer je medische handelingen uit en houd je zelfstandig CVRM spreekuur.

Wij zoeken

Wij zoeken een gediplomeerde doktersassistente, bij voorkeur met relevante werkervaring. Kwaliteit van dienstverlening en service voor de patiënt staan in de praktijk voorop. De volgende eigenschappen zijn van belang: je bent proactief, integer, patiëntvriendelijk en flexibel. Goed kunnen luisteren, stressbestendig, besluitvaardig en zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken zijn belangrijke competenties. Daarnaast beschik je over goede vaardigheden om met computers te werken en heb je goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wij bieden

Wij bieden een leuke en afwisselende functie in onze praktijk. We hebben een enthousiast team waarin collegialiteit, kwaliteit, service en innovatie centraal staan.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Huisartsenzorg. De intentie is werken in een langdurige arbeidsrelatie.

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Paola Ubags, praktijkmanager via

06-30263091

Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken en wil je ons team komen versterken? Reageer dan voor 15 maart 2021 door een sollicitatiebrief met Curriculum Vitae per mail te sturen naar: p.ubags@hozl.nl

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.