Vacature Doktersassistente Huisartsenpraktijk Onder de Luifel

Onder de Luifel

Het team van Huisartsenpraktijk Onder de Luifel in Heerlen zoekt per direct een enthousiaste allround doktersassistente voor 20-25 uur per week ter aanvulling van hun team.

Zij bieden je een uitdagende functie met afwisselend werk. De doktersassistentes hebben een eigen spreekuur, waarin onder andere wondbehandeling, injecties, uitstrijkjes en bloeddrukmetingen worden gedaan. Bij voldoende bezetting van ons team willen we dit gaan uitbreiden met bloedprikken.

Er is structureel overleg met de huisartsen waarin laagdrempelig contact op de voorgrond staat. Ze vinden het belangrijk te werken in een warm gezellig team waar voldoende ruimte is voor overleg en ruim de kans voor eigen inbreng en om te groeien. Onze patiënten geven we graag net even wat extra aandacht. In onze praktijk werken 2 huisartsen, 4 praktijkondersteuners, 3 doktersassistentes, 1 praktijkmanager en binnenkort 1 medisch secretaresse.

Ze zoeken een gediplomeerde doktersassistente die zich presenteert als goed visitekaartje voor de praktijk; vriendelijk, deskundig en enthousiast. Ze zijn een hecht team, waarbij we graag voor elkaar zorgen. Flexibiliteit tijdens vakantie- en ziekteverlof is daarbij belangrijk.  Het geboden salaris is volgens CAO Huisartsenzorg. Je sollicitatie met curriculum vitae kunt u mailen naar praktijk-onderdeluifel@ezorg.nl  Mocht je vragen hebben naar aanleiding van deze vacature, voel je vrij om ons te mailen of te bellen op 045-5713820.

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.