Vacature Doktersassistente Huisartsenpraktijk Kling Nullet

Kling Nullet - Lonij

Wij zoeken jou!
Wil jij deel uitmaken van ons team? Wij zoeken een

enthousiaste doktersassistente voor 3 dagen per week
(24-28 uur)

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Huisartsenpraktijk Kling Nullet en onze praktijk ligt in de wijk Bleijerheide in Kerkrade. Wij zijn een enthousiast team met twee huisartsen, een vaste waarnemer, drie doktersassistenten, twee praktijkondersteuners somatiek, één praktijkondersteuner GGZ, één praktijkondersteuner GGZ jeugd en een praktijkmanager.

De functie

Als doktersassistente hou je van afwisselend werk. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten in onze praktijk die een beroep doen op jou of de hulp van de huisarts. Je staat patiënten aan de balie of telefonisch te woord, verricht een goede triage en verwerkt hun gegevens. Je draagt zelfzorgadviezen aan, regelt de spreekuur- en visiteafspraken voor de huisartsen en voert medische handelingen uit.

Wat wij zoeken

Een enthousiaste en gedreven doktersassistente, bij voorkeur met opleiding en relevante werkervaring maar we staan ook open voor starters. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je doktersassistente worden (zij-instromer), laat het ons weten.
Kwaliteit van dienstverlening en service voor de patiënt zijn erg belangrijk. Je bezit over de volgende eigenschappen: proactief, integer, sociaal en flexibel. Je kunt goed luisteren, bent stressbestendig en besluitvaardig, je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en je hebt goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat wij bieden

Een leuke en afwisselende functie in een fijne praktijk.
Arbeidsvoorwaarden conform CAO Huisartsenzorg. Werkdagen in overleg.

Ben je enthousiast en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Paola Ubags, praktijkmanager, 06-30263091

Je schriftelijke sollicitatie (motivatiebrief en CV) kun je sturen naar p.ubags@hozl.nl.

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.