Doktersassistente Huisartsenpraktijk Klimmen

Kom jij ons team per 1 oktober 2023 versterken als:

Doktersassistent(e)

(16-24 uur, andere uren bespreekbaar)


In ons team werk je samen met twee huisartsen, een waarnemer,  een huisarts in opleiding, 5 doktersassistentes, een praktijkmanager en drie praktijkondersteuners. In onze dynamische praktijk leveren wij voor al onze patiënten laagdrempelig zorg op maat. In onze dorpspraktijk geven wij zorg dicht bij huis en in een prettige sfeer. We zoeken een nieuwe collega die ons daarbij wilt helpen en die ons team compleet kan maken.


Als doktersassistente maak jij het verschil in onze praktijk. Jij bent de cruciale factor. Je ontvangt onze patiënten. Je trieert aan de telefoon en plant de spreekuren. Bovendien voer je zelfstandig kleine medisch-technische handelingen uit. Denk daarbij aan o.a. ecg’s, doppler, wondverzorging en bloedafname. Je bent duidelijk en toegankelijk. Je durft te communiceren. Je schakelt snel van de ene activiteit naar de andere en daarbij blijf je nauwkeurig en patiëntgericht. Onze nieuwe collega is stressbestendig en klantvriendelijk.

Ben jij een gediplomeerde doktersassistente die hard kan en wil meewerken aan het leveren van de juiste zorg voor onze patiënten? Wil je aan de slag in een dynamisch team? Zie jij je toekomst in een praktijk waar zeer professioneel en met plezier wordt samengewerkt?  Stuur dan een mail met een goede motivatie, je CV en eventuele referenties naar Djoeke den Toom (praktijkmanagerklimmen@ezorg.nl, ovv sollicitatie). Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Djoeke.

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.