Vacature Doktersassistente Huisartsenpraktijk Hoensbroek

Hoensbroek

Huisartsenpraktijk Hoensbroek ligt centraal op een goed bereikbare locatie aan het Burgemeester Kessenplein te Hoensbroek. Deze groepspraktijk maakt deel uit van Zorgplein Hoensbroek waar naast Huisartsenpraktijk Hoensbroek nog 2 huisartsenpraktijken, fysiotherapiepraktijk, apotheek, thuiszorgorganisatie en verloskundige praktijk gevestigd zijn. Dit zorgplein speelt een centrale rol bij het leveren van gemakkelijk toegankelijke professionele gezondheidszorg in Hoensbroek.

Huisartsenpraktijk Hoensbroek zoekt per direct

Doktersassistente

(8 uur per week)

Als Doktersassistente werk je binnen een team van 4 huisartsen, 2 HIDHA, 2 poh-somatiek, 1 poh GGZ, 1 poh Ouderenzorg en 7 doktersassistentes.

Momenteel is een vacature ontstaan voor 8 uur per week en zoeken we een allround doktersassistente met afgeronde da-opleiding (met triagetraining) voor het leveren van kwaliteit van zorg binnen onze huisartsenpraktijk.

Van jou wordt verwacht dat je alledaagse voorkomende taken binnen een huisartsenpraktijk zelfstandig kunt uitvoeren. Ervaring met CGM (HIS) is zeer wenselijk. Na een inwerkperiode ga je op maandag aan de slag. Tijdens vakantieperiodes en mogelijke vervanging kan afgeweken worden van het aantal inzetbare uren en dagen, uiteraard in overleg.

Kom jij het team van Huisartsenpraktijk Hoensbroek versterken als doktersassistente?

Stuur dan een mail met een voor jou passende motivatie en je CV naar onze praktijkmanager Paula Vankan (p.vankan@hozl.nl). Er wordt contact met je opgenomen.

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.