Vacature Doktersassistente Huisartsenpraktijk Heerlerbaan

Heerlerbaan

Huisartsenpraktijk Heerlerbaan is per direct op zoek naar een doktersassistente voor 24-32 uur per week. We starten met een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Huisartsenzorg.

Onze praktijk heeft ongeveer 2750 patiënten en ligt in de wijk Heerlerbaan. Op dit moment is de praktijk nog gesitueerd in een ouder pand, maar naar verwachting zullen wij eind 2023 verhuizen naar een gloednieuwe breed maatschappelijke voorziening (BMV) in dezelfde wijk. De praktijk is HaZo gecertificeerd sinds 2017 en sinds 2020 is de praktijk ook een Pluspraktijk. Onze praktijk is eigentijds, vooruitstrevend en vernieuwend en wil graag laagdrempelige en persoonlijke zorg aan onze patiënten bieden.
Ons team bestaat uit twee huisartsen (de praktijkhouders, één praktijkmanager, één praktijkondersteuner somatiek en ouderenzorg, één praktijkondersteuner GGZ en vier assistentes.
Daarnaast is de praktijk een opleidingspraktijk voor dokters- coassistenten en huisartsen.

Ter versterking van ons team zoeken wij een enthousiaste, gediplomeerde doktersassistent(e) die graag zelfstandig werkt, van doorpakken houdt en in staat is om adequaat en krachtig te handelen in stresssituaties.
Vriendelijk, sociaal, doortastend, zelfstandig, leergierig en een proactieve houding zijn termen die bij jou passen.
Daarnaast vragen wij:

  • ervaring met telefonische triage (NTS of NHG)
  • ervaring met het office pakket (Word, Excel, Outlook)
  • ervaring met zelfstandig spreekuur houden (geen pré, maar wenselijk)

 

Enthousiast geworden?

Ben jij deze gediplomeerde doktersassistent(e) of ben je bijna klaar met de opleiding en wil jij graag onderdeel uitmaken van ons team? Dan ontvangen wij jouw sollicitatiebrief met CV graag uiterlijk 30 september 2022.

Onze contactgegevens zijn:

Huisartsenpraktijk Heerlerbaan
t.a.v. Claudia Claessen, Praktijkmanager
Vullingsweg 70
6418HV Heerlen

Of

Mail: c.claessen@ezorg.nl o.v.v. sollicitatie doktersassistent(e)

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.