Vacature Doktersassistente Huisartsenpraktijk Gulpen

Voor Huisartsenpraktijk Gulpen zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gediplomeerde doktersassistente.

Het betreft een aanstelling voor 2 tot 3 dagen per week. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit baliewerk, telefonische triage en afspraakplanning, administratieve werkzaamheden en het zelfstandig uitvoeren van medische verrichtingen zoals bloeddrukmetingen, EAI meten, ECG’s maken, wondverzorging etc. We werken met huisartsinformatiesysteem CGM. Werkdagen zijn in overleg.

Huisartsenpraktijk Gulpen is een dorpspraktijk in een modern jasje. Wij zijn respectvol naar elkaar en daarbij betrokken bij de patiënt, leveren persoonlijke zorg, continuïteit en zijn bereikbaar en servicegericht. Wij werken collegiaal samen in een klein team van huisartsen, assistentes, praktijkondersteuners en ander zorgpersoneel én streven naar goede samenwerking met de patiënt en andere zorgpartners in de wijk/regio. Wij leveren deskundige zorg met oog voor kwaliteit, opleiding, innovatie en doelmatigheid.

Wat bieden we jou?

  • Salaris conform CAO
  • Een jaarcontract met de mogelijkheid op een vaste aanstelling.
  • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om vanuit thuis te werken.
  • Een gezellige werkplek waarin wij ook ruimte bieden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.
  • Werken in een innovatieve praktijk die volop in beweging is, waarbij inbreng en participatie van alle teamleden hoog in het vaandel staat.

Ben jij de collega die graag samenwerkt in een team om de beste zorg aan onze patiënten te leveren? Neem dan contact met ons op! Stuur dan je CV en motivatie: naar g.peek@ezorg.nl.
Wil je meer informatie? Contacteer ons dan via bovenstaand mailadres of bel met één van de praktijkhouders (Marlies Wilschut of Gaston Peek) via: 043-4501025.

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.