Vacature Doktersassistente Huisartsenpraktijk Emma

Kom jij ons gezellige team in Brunssum versterken?

Doktersassistent(e)
(zwangerschapsvervanging +/- 24uur per week)

Jouw nieuwe baan

Per augustus 2023 zoeken wij een doktersassistent(e) voor ongeveer 24 uur per week (uren zijn bespreekbaar). Het betreft een zwangerschapsvervanging voor een minimale periode van 5 maanden. Een arbeidsrelatie voor de periode daarna wordt niet uitgesloten, eventuele mogelijkheden kunnen besproken worden.
We zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele, gediplomeerde of in opleiding (BBL) zijnde doktersassistente met goede sociale en communicatieve vaardigheden.
Samen met onze andere assistentes wordt jij het visitekaartje van onze praktijk. Je trieert, plant spreekuren en ontvangt patiënten. Daarnaast voer je zelfstandig kleine medische handelingen uit zoals bloedprikken, draai je een eigen spreekuur enz.

Jouw nieuw werkplek

Huisartsenpraktijk EMMA staat voor laagdrempelige en kwalitatieve zorg waarbij de patiënt centraal staat. Het is een praktijk met ca. 4000 patiënten gelegen in het zorgcentrum EMMASTAETE, Akerstraat-Noord 63 hs2 in Brunssum. Het is een diverse patiëntenpopulatie. Het team bestaat uit één huisarts, één vaste waarnemer, zes assistentes, vier POH’s en één praktijkmanager.
De praktijk werkt met Microhis en is HaZo24 gecertificeerd.

Wij bieden

Wij bieden een leuke en afwisselende functie in een gezellig team, met goede arbeidsomstandigheden en een salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO huisartsenzorg.
Heb je nog vragen na het lezen van deze vacature? Bel gerust naar 045-5280088 of 06-20976617 (ma.-wo.-do).
Spreekt deze functie je aan? Stuur dan zo snel mogelijk een motivatiebrief met CV via email: prakt.emma@ezorg.nl of per post naar onderstaand adres.

Huisartsenpraktijk EMMA
T.a.v. Sollicitatie
Akerstraat noord 63 hs2
6446 XC Brunssum

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.