Vacature Doktersassistente Huisartsenpraktijk De Kopertoren

Kom jij ons jong én gezellig team in Vaals versterken?

Doktersassistent(e)
(zwangerschapsvervanging +/- 24 uur per week)

Jouw nieuwe werkplek

Per november 2023 zoeken wij een doktersassistent(e) voor 20-24 uur per week (uren zijn bespreekbaar). Het betreft een zwangerschapsvervanging voor een minimale periode van 5 maanden.
We zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele, gediplomeerde of in opleiding (BBL) zijnde doktersassistente met goede sociale en communicatieve vaardigheden.
Samen met onze andere assistentes ben jij het visitekaartje van onze praktijk. Je trieert, plant spreekuren en ontvangt patiënten. Daarnaast voer je zelfstandig kleine medische handelingen uit zoals bloedprikken, bloeddrukcontroles et cetera.

Wie zijn wij?

Huisartsenpraktijk De Kopertoren is gelegen in Vaals. Samen met één andere huisartsenpraktijk, samen met de apotheek gelegen in hetzelfde pand, staat de praktijk voor laagdrempelige en kwalitatieve zorg waarbij de patiënt centraal staat. Ons team bestaat uit twee huisartsen, vijf assistenten, een stagiaire, vijf POH’s en een praktijkmanager. Er staan circa 3000 patiënten ingeschreven in de praktijk.
De praktijk werkt met Tetrahis en is HaZo24 gecertificeerd.

Wij bieden

Wij bieden een leuke en afwisselende functie in een gezellig team, met goede arbeidsomstandigheden en een salaris met arbeidsvoorwaarden conform de CAO Huisartsenzorg.
Heb je nog vragen óf heb je zin in een korte kennismaking met een kopje koffie? App, mail of bel met de praktijkmanager, Manuela Besseling, via 06- 30210197 (werkdagen di, do en vrijdag).
Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Stuur dan je Cv voorzien van een korte motivatiebrief naar m.besseling@hozl.nl

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.