Vacature Doktersassistente Huisartsenpraktijk De Kopertoren

HAP Vaals

Huisartsenpraktijk de Kopertoren is voor de vervanging van een zwangerschapsverlof op zoek naar een:

Doktersassistente

12-24 uur per week

 

Voor de periode half november tot en met eind maart 2022 zijn wij op zoek naar een doktersassistente, ter vervanging wegens zwangerschapsverlof. Het betreft 12-24 uur per week.

Als doktersassistent ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten in onze praktijk. Je staat patiënten (telefonisch) te woord en verwerkt hun gegevens. Je adviseert over zelfzorgmogelijkheden en regelt de spreekuur- en visiteafspraken voor de huisartsen. Tevens voer je zelfstandig medisch technische handelingen uit. Je werkzaamheden bestaan ook uit administratieve taken en taken gericht op kwaliteit en innovatie.

Huisartsenpraktijk de Kopertoren, gelegen in Vaals, is een dynamische huisartsenpraktijk met twee huisartsen, één AIO,  vijf doktersassistenten, één praktijkondersteuner somatiek en twee praktijkondersteuners GGZ. De huisartsenpraktijk is HaZo24 gecertificeerd.

Ben je (bijna) gediplomeerd, zelfstandig en hou je van een uitdaging? Werk je graag in een dynamisch team, gericht op serviceverlening en kwalitatieve huisartsenzorg … dan zijn we op zoek naar jou!

Voor meer informatie kunt u bellen met:

Aniek van Vugt, praktijkmanager, 06 – 30 210 197

Uw sollicitatiebrief met CV kunt u richten aan:

Huisartsenpraktijk de Kopertoren
Bruggeman-Broere
T.a.v.: mevrouw R. Broere
Maastrichterlaan 58a
6291 ET Vaals
r.s.broere@kpnmail.nl

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.