Vacature Doktersassistente Huisartsenpraktijk Cremers

Wij zijn op zoek naar jou!

Eén van onze collega’s is zwanger en wij hebben hulp nodig!

Wie zijn wij?

Wij zijn een huisartsenpraktijk met ambitie! Onze praktijk ligt in een uitdagende wijk in Heerlen. Wij hebben een klein, hecht en enthousiast team met korte lijnen tussen de verschillende disciplines.

Wij zoeken

DOKTERSASSISTENTE  voor 28-34 uur per week

ter vervanging van zwangerschapsverlof
voor de periode april – september 2023

De functie

Als doktersassistente ben je op zoek naar afwisselend werk. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten in onze praktijk die een beroep doen op jou of de hulp van de huisarts. Je staat patiënten telefonisch te woord en verwerkt hun gegevens. Je draagt zelfzorgadviezen aan, regelt de spreekuur- en visiteafspraken voor de huisartsen en voert medische handelingen uit.

Wat wij zoeken

Een gediplomeerde doktersassistente, iemand met een opleiding in de zorg of een student geneeskunde of gezondheidswetenschappen. Kwaliteit van dienstverlening en service voor de patiënt staan in de praktijk voorop. De volgende eigenschappen zijn van belang: je bent proactief, integer, sociaal en flexibel. Goed kunnen luisteren, stressbestendig, besluitvaardig en zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken zijn belangrijke competenties. Daarnaast beschik je over goede vaardigheden om met computers te werken en heb je goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat wij bieden

  • Een leuke en afwisselende functie in onze praktijk.
  • Goede verdiensten.
  • Arbeidsvoorwaarden in overleg met als uitgangspunt de CAO Huisartsenzorg.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Paola Ubags, praktijkmanager: 06-30263091

Ben jij die enthousiaste collega die ons wil uithelpen? Reageer dan door een sollicitatiebrief met Curriculum Vitae per mail te sturen naar: p.ubags@hozl.nl

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.