Vacature Doktersassistente Huisartsenpraktijk Cremers

Huisartsenpraktijk Cremers in Heerlen zoekt een doktersassistente voor 20 – 34 uur per week.

Wie zijn wij?

Wij zijn een huisartsenpraktijk met ambitie! Onze praktijk ligt in een uitdagende wijk in Heerlen. Wij hebben een klein, hecht en enthousiast team met korte lijnen tussen de verschillende disciplines.

De functie

Als doktersassistente ben je op zoek naar afwisselend werk. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten in onze praktijk. Zij doen een beroep op jou of de hulp van de huisarts. Je staat patiënten telefonisch te woord en verwerkt hun gegevens. Je draagt zelfzorgadviezen aan, regelt de spreekuur- en visiteafspraken voor de huisartsen en voert medische handelingen uit.

Wie zoeken wij?

Bij voorkeur een gediplomeerde doktersassistente met relevante werkervaring maar wij staan zeker open voor starters of zij-instromers. De kwaliteit van dienstverlening en service voor de patiënt staan in de praktijk voorop. De volgende eigenschappen zijn van belang: je bent proactief, integer, sociaal en flexibel. Goed kunnen luisteren, stressbestendig, besluitvaardig en zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken zijn belangrijke competenties. Daarnaast beschik je over goede vaardigheden om met computers te werken en heb je goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Bekend zijn met de Arabische cultuur en het spreken van de Arabische taal is een toegevoegde waarde voor onze praktijk!

Wat bieden wij?

  • Een leuke en afwisselende functie in onze praktijk.
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Huisartsenzorg.
  • Intentie tot langdurige arbeidsrelatie.
  • Ruimte voor persoonlijke groei.
  • Uren in overleg en flexibel in te delen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Paola Ubags, praktijkmanager, via 06-30263091.

Ben jij die enthousiaste collega die wij zoeken en wil je ons team komen versterken? Reageer dan door een sollicitatiebrief met Curriculum Vitae per mail te sturen naar p.ubags@hozl.nl.

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.