Vacature doktersassistente Huisartsenmaatschap Mantingh-Nooijen

Doktersassistente

Kom jij ons gezellige team in Schinveld versterken?

Doktersassistent(e)
(zwangerschapsvervanging 20/24 uur per week)

Jouw nieuwe baan

Per november 2022 zoeken wij een doktersassistent(e) voor ongeveer 20/24 uur per week (afwijkende uren in overleg mogelijk). Het betreft een zwangerschapsvervanging voor een minimale periode van 4 maanden. Samen met onze andere assistentes word jij het visitekaartje van onze praktijk. Je trieert, plant spreekuren en ontvangt patiënten. Daarnaast voer je, aansluitend bij jouw interesses, zelfstandig kleine medische handelingen uit, draai je een eigen spreekuur of beheer je het kwaliteitssysteem.

Jouw nieuwe werkplek

Huisartsenmaatschap Mantingh-Nooijen staat voor persoonlijke, laagdrempelige en kwalitatieve zorg waarbij de patiënt centraal staat en zich welkom voelt. Het is een goed georganiseerde dorpspraktijk met ca. 4500 patiënten gelegen aan A Ge Water in Schinveld. Het team bestaat uit twee huisartsen, twee waarnemers, vijf assistentes, vier POH’s en een praktijkmanager. Binnen ons team heerst een open en ontspannen sfeer waarin we streven naar gelijkwaardigheid en waar ruimte is voor meedenken, eigen initiatief en het bespreekbaar maken van dingen. De praktijk werkt met Medicom en is HaZo24 gecertificeerd.

Wij zoeken

We zijn op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige, gediplomeerde doktersassistente met goede sociale en communicatieve vaardigheden, die het leuk vindt om naast het gebruikelijke werk ook wat andere werkzaamheden te verrichten. Invulling van de aanvullende werkzaamheden geschiedt in overleg en op basis van interesse.

Wij bieden

Wij bieden een leuke en afwisselende functie in een open en gezellig team, met goede arbeidsomstandigheden en een salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO huisartsenzorg.
Heb je nog vragen na het lezen van deze vacature? Bel gerust naar 045-5256565
Spreekt deze functie je aan? Stuur dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk voor 01/07/2022, een motivatiebrief met CV via email: huisartsenschinveld@ezorg.nl of per post naar onderstaand adres.

Huisartsenmaatschap Mantingh-Nooijen
A Ge Water 20, 6451 CD Schinveld

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.