Vacature Doktersassistente Het Eikske Landgraaf

MC Lichtenberg

Doktersassistent voor 3 dagen per week

Ben jij degene die ons team compleet maakt?

Huisartspraktijk Het Eikske is een solopraktijk in Landgraaf, die kwalitatieve zorg in een kleinschalige setting levert. Samen met het huidige team, dat bestaat uit een huisarts, een vaste waarnemende huisarts, twee doktersassistenten, twee praktijkondersteuners somatiek, twee praktijkondersteuners GGZ en een praktijkmanager, sta je voor de uitdaging om persoonsgerichte huisartsenzorg te bieden aan circa 1700 mensen. Onze praktijk is een erkend leerbedrijf voor coassistenten en doktersassistenten.

De functie
Als doktersassistent ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten in onze praktijk. Je staat patiënten, (telefonisch) te woord en verwerkt hun gegevens. Je adviseert over zelfzorgmogelijkheden en regelt de spreekuur- en visiteafspraken voor de huisartsen. Tevens voer je zelfstandig medisch technische handelingen uit. Ook bestaan je werkzaamheden uit administratieve taken en taken gericht op kwaliteit en innovatie, waarbij de praktijk bezig is met de HaZo24 certificering.

Wij zoeken
Wij zoeken een gediplomeerde doktersassistent, bij voorkeur met relevante werkervaring in de regio Parkstad. Werkdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag vanaf april 2021. Flexibiliteit om in de vakantie van collega’s extra bij te kunnen springen wordt gewaardeerd. Belangrijke eigenschappen voor ons team en onze praktijk zijn flexibiliteit, integriteit, patiëntgerichtheid, patiëntvriendelijkheid, stressbestendigheid, goed kunnen luisteren en zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken. Ervaring met CGM is een pré en ondersteuning van het CVRM spreekuur is wenselijk.

Wij bieden
Wij bieden een leuke en afwisselende functie in een team waarin collegialiteit en kwaliteit centraal staan. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Huisartsenzorg.
Wij hebben de intentie om een langdurige arbeidsrelatie aan te gaan.

Voor meer informatie kunt je contact opnemen met Ton Lunesu, praktijkmanager HuisartsenOZL, telefoonnummer 06-15100319

Wil je ons team komen versterken? Schrijf of mail dan vóór 25 februari 2021 een brief met curriculum vitae naar:
Huisartspraktijk Het Eikske
t.a.v. MMF de Munter
Pijler 88

6372 ML Landgraaf
Mail: info.heteikske@ezorg.nl

Geselecteerde kandidaten ontvangen vóór 3 maart 2021 bericht.

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.