Vacature Doktersassistente Centrum voor Medische Zorg Van Peer

Vacature Doktersassistente (16-20 uur)
Centrum voor Medische Zorg van Peer

Wie zijn wij:

Centrum voor Medische Zorg van Peer is een solisten praktijk in de gezelligste buurt van Brunssum, De Eggen. Een beschermde stadswijk die bijna in alle eer is gerenoveerd. Wij leveren huisartsenzorg naar de laatste standaarden. Innovatie staat hoog in ons vaandel om de zorg voor de patiënt en werknemers naar een hoger niveau te tillen. Kenmerkend voor de praktijk is het gemoedelijke karakter.

We zijn aangesloten bij de Groene Huisarts wat inhoud dat we rekening houden met de carbon footprint van de praktijk. Zo zijn we energie neutraal als voorbeeld.

Wat bieden wij:

Een uitdagende en afwisselende baan die de mogelijkheid biedt het vak in de volle breedte uit te oefenen. Een goed georganiseerde praktijk met een team gevoel, enthousiaste en gezellig collega’s.
Een part-timefunctie (16-20 uur). Na een inwerkperiode een tijdelijk dienstverband van een jaar met uitzicht op vast dienstverband.
Salaris- en arbeidsvoorwaarden conform de CAO huisartsenzorg. Flexibiliteit wat betreft werktijden en vakanties. Mogelijkheden voor het volgen van nascholingen wordt zeer gewaardeerd en gestimuleerd.

Wie zoeken we:

Een gediplomeerde doktersassistent(e). Werkervaring in de functie doktersassistent(e) heeft de voorkeur maar is geen noodzak. Een patiëntgerichte en dienstverlenende instelling.
Collegiale teamspeler, zelfstandig kunnen werken en verantwoordelijkheid kunnen nemen en dragen.

Vragen ?

Heb je nog vragen over de praktijk mail naar vanpeer@ezorg.nl of bel; 045-5640911
Of kijk op de praktijk site: cmz.uwartsonline.nl

Heb je interesse ?

Mail je sollicitatie brief met CV naar vanpeer@ezorg.nl

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.