Vacature Doktersassistent Simpelveld

Simpelveld Huisartsenpraktijk

Huisartsenpraktijk Simpelveld is gevestigd in het Medisch Centrum Simpelveld. De praktijk is gericht op de gemeente Simpelveld en Eys en biedt zorg aan circa 6600 patiënten. Wij zijn een GEZ praktijk, een Pluspraktijk en HAZO24 gecertificeerd.

Huisartsen Simpelveld kent een breed aanbod van zorg, zowel qua diagnostiek als behandelaanbod en werkt nauw samen met andere (eerstelijns) zorgaanbieders. De aangeboden huisartsenzorg richt zich daarbij ook op speciale doelgroepen binnen de huidige patiëntenpopulatie, kwetsbare ouderen en chronisch zieken.

Binnen ons team zijn we per 1 januari op zoek naar een doktersassistent(e) of leerling doktersassistent(e) (BBL-leertraject)

DOKTERSASSISTENT M/V, leerling doktersassistent(e) (BBL-traject)
voor 24-28 uur per week.

De functie

Als doktersassistent ben je op zoek naar afwisselend werk. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten in de praktijk die een beroep doen op jou of de hulp van de huisarts. Je staat patiënten telefonisch te woord en verwerkt hun gegevens. Je draagt zelfzorgadviezen aan en regelt de spreekuur- en visiteafspraken voor de huisartsen. Daarnaast voer je zelfstandig medisch handelingen uit.

Wij zoeken

Wij zoeken een gediplomeerde doktersassistent óf leerling doktersassistent (BBL-traject), bij voorkeur met relevante werkervaring. Kwaliteit en service staan in de praktijk voorop. De volgende eigenschappen zijn van belang: je bent proactief, integer, patiëntvriendelijk en flexibel. Goed kunnen luisteren, stressbestendig en besluitvaardig zijn en zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken zijn belangrijke competenties. Daarnaast heb je goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Ervaring met CGM is een pré.

Wij bieden

Wij bieden een leuke en afwisselende functie in een team waarin collegialiteit, kwaliteit, service en innovatie centraal staan. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Huisartsenzorg.
De intentie is werken in een langdurige arbeidsrelatie.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met mevrouw J. Lamberts, praktijkmanager. Zij is telefonisch bereikbaar via: 045-544 03 33.

Ben jij de enthousiaste persoon die wij zoeken en wil je ons team komen versterken? Reageer dan meteen door een sollicitatiebrief met Curriculum Vitae te sturen naar;
Huisartsen Simpelveld
t.a.v. mevrouw J. Lamberts
j.lamberts@ezorg.nl

Je kunt reageren tot 25 november 2022.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.