Vacature Doktersassistent Simpelveld

Simpelveld Huisartsenpraktijk

Huisartsenpraktijk Simpelveld is gevestigd in het Medisch Centrum Simpelveld. De praktijk is gericht op de gemeente Simpelveld en Eys en biedt zorg aan circa 6600 patiënten. Wij zijn een GEZ praktijk, een Pluspraktijk en HAZO24 gecertificeerd.

Huisartsen Simpelveld kent een breed aanbod van zorg, zowel qua diagnostiek als behandelaanbod, en werkt nauw samen met andere (eerstelijns) zorgaanbieders. De aangeboden huisartsenzorg richt zich daarbij ook op speciale doelgroepen binnen de huidige patiëntenpopulatie, kwetsbare ouderen en chronisch zieken.

Vanwege uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een:

 DOKTERSASSISTENT M/V voor 24-36 uur per week.

 Het aantal uur inzet is afhankelijk van de wensen van de kandidaat.

De functie
Als doktersassistent ben je op zoek naar afwisselend werk. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten in de praktijk die een beroep doen op jou of de hulp van de huisarts. Je staat patiënten telefonisch te woord en verwerkt hun gegevens. Je draagt zelfzorgadviezen aan en regelt de spreekuur- en visiteafspraken voor de huisartsen. Daarnaast voer je zelfstandig medisch handelingen uit.

Wij zoeken
Wij zoeken een gediplomeerde doktersassistent, bij voorkeur met relevante werkervaring. Kwaliteit en service staan in de praktijk voorop. De volgende eigenschappen zijn van belang: je bent pro-actief, integer, patiëntvriendelijk en flexibel. Goed kunnen luisteren, stressbestendig, besluitvaardig en zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken zijn belangrijke competenties. Daarnaast heb je goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Ervaring met MIRA is een pré.

Wij bieden
Wij bieden een leuke en afwisselende functie in een team waarin collegialiteit, kwaliteit, service en innovatie centraal staan.  De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Huisartsenzorg. De intentie is werken in een langdurige arbeidsrelatie.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met mevrouw J. Lamberts, praktijkmanager. Zij is telefonisch bereikbaar via: 045-544 03 33.

Ben jij de enthousiaste persoon die wij zoeken en wil je ons team komen versterken? Reageer dan voor 20 juni aanstaande door een sollicitatiebrief met Curriculum Vitae te sturen naar:

Huisartsen Simpelveld
t.a.v. mevrouw J. Lamberts

Kloosterstraat 59
6369 AB Simpelveld
Of per email via: j.lamberts@ezorg.nl

Kandidaten die worden opgenomen in de selectieprocedure ontvangen vóór 25 juni bericht.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld.

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.