Vacature Doktersassistent Medisch Centrum Nuth

Medisch Centrum Nuth zoekt van
19 juni t/m 20 oktober 2023

Doktersassistente
(27 – 34 uur per week)

In verband met vervanging voor zwangerschapsverlof en tijdens de vakantieperiode zoeken we een doktersassistente voor de periode 19 juni t/m 20 oktober 2023. Het gaat om 27 tot 34 uur (3 tot 4 dagen) per week. Ben je beschikbaar voor minder uren/dagen, kun je uiteraard ook contact opnemen.

Het team van Medisch Centrum Nuth bestaat uit 5 huisartsen, 1 aios, 1 coassistent, 4 poh somatiek, 2 poh ggz, 5 doktersassistenten en 1 praktijkmanager.
Elke twee weken is werkoverleg met het hele team. Het team doktersassistenten overlegt daarnaast 1 x per maand. Elke ochtend is één van de huisartsen ‘Telefoon Regie Arts’ zodat er korte lijnen zijn en (spoed)vragen door de assistenten meteen overlegd kunnen worden. Het aparte patiënten spreekuur in de behandelkamer wordt door de assistenten uitgevoerd.

Medisch Centrum Nuth ligt op een goed bereikbare locatie aan de Markt in Nuth. Deze dorpspraktijk speelt een centrale rol bij het leveren van gemakkelijk toegankelijke professionele gezondheidszorg in Nuth, Wijnandsrade en omgeving.

Van jou wordt verwacht dat je alledaagse voorkomende taken binnen een huisartsenpraktijk zelfstandig kunt uitvoeren. Ervaring met TetraHis is wenselijk. Je werkdag is van 08.00 – 17.00 uur.

Kom jij het team van Medisch Centrum Nuth gedurende 4 maanden versterken als doktersassistente?
Stuur dan een mail met een voor jou passende korte motivatie en je CV naar onze praktijkmanager Paula Vankan (p.vankan@hozl.nl). Er wordt contact met je opgenomen.

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.