Vacature Doktersassistent Medisch Centrum Molenhoek Heerlen

Medisch Centrum Molenhoek zoekt per direct

DOKTERSASSISTENTE
voor minimaal 25 uur per week met uitbreidingsmogelijkheid naar 38 uur.

Wegens de snelle en innovatieve ontwikkelingen die onze praktijk momenteel doormaakt, zijn wij op zoek naar een enthousiaste doktersassistente die met ons wil meegroeien.
Voel jij je aangesproken en werk je graag in een hecht team, dan is dit jouw kans!

Profielschets praktijk

Medisch Centrum Molenhoek ligt op een goed bereikbare locatie te Heerlen in de groene wijk Molenberg grenzend aan de Caumerbeek en het Aambos. Deze groepspraktijk, waar een prettige sfeer hoog in het vaandel staat, speelt een centrale rol bij het leveren van gemakkelijk toegankelijke, professionele gezondheidszorg met zoveel mogelijk service dicht bij huis voor de multiculturele patiëntenpopulatie.
Binnen deze praktijk wordt gewerkt met Microhis. Tevens zijn we een opleidingspraktijk voor doktersassistentes. Als gediplomeerd doktersassistente werk je binnen een team van 4 huisartsen, 3 praktijkondersteuners somatiek/ouderenzorg, 2 praktijkondersteuners GGZ, 6 doktersassistentes en 1 praktijkmanager.

Wat wij vragen

We verwachten van jou als doktersassistente dat je van aanpakken houdt en stressbestendig bent. Je bent het eerste aanspreekpunt aan de balie en telefoon, trieert en geeft zo nodig advies aan de patiënten.

  • Gemiddeld aantal uren in overleg
  • Doktersassistente met diploma, of derdejaars studente, of zij-instromer via BBL traject;
  • Innovatieve instelling en een frisse blik;
  • Enthousiasme in het vak;
  • Gemotiveerd en vriendelijk;
  • Flexibel en veerkrachtig;
  • Teamplayer.

Wat wij bieden

Een gezellige werkplek met korte overleglijnen waarin volop mogelijkheden tot persoonlijke groei en scholing geboden worden. Afwisselend werk met uiteenlopende werkzaamheden.
Salariëring vindt plaats conform cao-huisartsenzorg.

Kom jij het team van Medisch Centrum Molenhoek versterken als doktersassistente?
Stuur dan een mail met een voor jou passende korte motivatie en je CV naar onze praktijkmanager Nejra Mehmedbegovic emailadres mcmolenhoek@ezorg.nl.
Er wordt contact met je opgenomen.

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.