Vacature Doktersassistent(e) Huisartsenpraktijk de Lindenhof

De Lindenhof

Medisch Centrum de Linde is gevestigd in Kerkrade en heeft een multidisciplinair samenwerkingsverband van huisartsen, apotheek, wmo, fysiotherapie, thuiszorg, maatschappelijk werk, logopedie, ergotherapie, verloskundige en psychologen.

Wij zoeken een:

Doktersassistent(e) voor 24-38 uur per week
(uren in overleg mogelijk)

Wie zijn wij?

Wij zijn huisartsenpraktijk de Lindenhof (dokter Hanssen) gevestigd in Medisch Centrum de Linde in Kerkrade. We werken in een team van 4 doktersassistenten, 4 Praktijkondersteuners en 3 huisartsen in een prettige sfeer met de nodige dynamiek en ruimte voor ontwikkeling.

Wie zoeken wij?

Een gediplomeerd doktersassistent(e) die het eerste aanspreekpunt voor onze patiënten wil zijn zowel aan de balie als telefonisch. Je trieert, geeft zo nodig advies, beheert de agenda en voert medische handelingen uit. We rouleren deze taken binnen het team zodat er voldoende afwisseling is. Je houdt van aanpakken, kan goed met druk omgaan en bent communicatief vaardig.

Wij bieden:

  • Een team waarop je kunt terugvallen en die samen met jou kwalitatieve zorg verlenen
  • Uren in overleg, tussen de 24 – 38 per week
  • Salaris volgens CAO huisartsenzorg

Ben jij nieuwsgierig geworden?
Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met één van onze doktersassistenten: 045 -5454822. Wil je direct solliciteren dan kun je je CV met een korte motivatie mailen naar delindenhof@mcdelinde.nl. Zie ook onze website: www.mcdelinde.nl.

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.