Vacature Doktersassistent Huisartsenpraktijk de Lindenhof

De Lindenhof

Het team van Huisartsenpraktijk de Lindenhof is per 1 juli 2021 op zoek naar een nieuwe collega

Doktersassistente voor 24 uur per week

Huisartsenpraktijk de Lindenhof (Hanssen) maakt onderdeel uit van het Medisch Centrum de Linde. Dit is een gezondheidscentrum waar meerdere disciplines onder één dak werkzaam zijn waardoor een breed zorgaanbod aanwezig is. Voor meer informatie over de praktijk en Medisch Centrum de Linde kun je ook terecht op de website. De huisartsenpraktijk is een HaZ024 gecertificeerde praktijk. Het team bestaat uit 2 huisartsen, 4 doktersassistenten, 2 praktijkondersteuners somatiek, 1 praktijkondersteuner ouderenzorg, 2 praktijkondersteuners GGZ. Gezamenlijk bieden zij persoonsgerichte huisartsenzorg.

Ben je gediplomeerd, zelfstandig en hou je van een uitdaging? Werk je graag in een dynamisch team dat gericht is op serviceverlening en kwalitatieve huisartsenzorg dan zijn wij op zoek naar jou.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit triageren, informeren, adviseren, uitvoeren medisch technische handelingen en administratie. Daarnaast het mee vormgeven van alle nieuwe ontwikkelingen binnen de huisartsenpraktijk.

Stuur een mail of een brief met je motivatie, CV en eventuele referenties ter attentie van Carin l’Ami praktijkmanager. Emailadres: c.lami@hozl.nl

Postadres:
Huisartsenpraktijk de Lindehof
MC de Linde
Lindenhof 1
6463 GL Kerkrade

Wil je eerst meer informatie, dan kun je contact opnemen met de praktijkmanager
Carin l’Ami
T: 06-13084383

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.