Vacature Doktersassistent CMZ de Kasteellaan

Centrum voor Medische Zorg de Kasteellaan is een huisartsenpraktijk die met name actief is in de Heerlense wijk Meezenbroek, Schaesbergerveld en Palemig. In onze praktijk bieden zeven doktersassistenten, vier huisartsen, twee vaste waarnemers, één AIOS, drie POH-S, drie POH-GGZ en een gastvrouw zorg aan circa 7000 mensen. De patiëntenpopulatie is zeer divers en multicultureel en kent veel psychosociale problematiek. Dit geheel maakt het tot een uitdagende baan, waarin jij de creatieve spin in het web bent.

De praktijk is een erkende opleidingspraktijk voor zowel doktersassistenten als huisartsen en is sinds een aantal jaren HaZo24 gecertificeerd.

CMZ de Kasteellaan is per direct op zoek naar jou als enthousiaste, gediplomeerde, allround

DOKTERSASSISTENT M/V

voor 20 – 38 uur per week met de intentie tot een vast dienstverband!

De functie

Als doktersassistent ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze patiënten en als spil van onze praktijk heb je veel eigen verantwoordelijkheid. Je doet administratie- en baliewerkzaamheden, hebt persoonlijk contact met patiënten en je verricht kleine medische handelingen. Kortom een dynamische en uitdagende baan met veel afwisseling.

Wij zoeken

Wij zoeken een gediplomeerde doktersassistent met bij voorkeur relevante werkervaring. Belangrijke eigenschappen voor onze praktijk zijn flexibiliteit, integriteit, patiëntgerichtheid, patiëntvriendelijkheid, het goed kunnen luisteren en zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken. Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift en bent  stressbestendig en besluitvaardig.

Wij bieden

Wij bieden een leuke en afwisselende functie in een team waarin collegialiteit en kwaliteit centraal staan.  Zelfontplooiing en bijscholing wordt door ons gestimuleerd, gefaciliteerd en georganiseerd binnen onze praktijk. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Huisartsenzorg, FWG schaal 4 of 5, afhankelijk van je werkervaring, én je hebt zicht op een vaste aanstelling.

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met mevrouw P. van Hoof, praktijkmanager, telefoonnummer 045 572 0969.

Dus twijfel niet langer en schrijf of mail vóór 30-11-2022 een brief met CV naar:

Centrum voor Medische Zorg de Kasteellaan
t.a.v. mevrouw P. van Hoof
Kasteellaan 108
6415 HT HEERLEN

Mail:  p.vanhoof@hozl.nl

Geselecteerde kandidaten ontvangen uiterlijk 30-11-2022 bericht.

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.