Praktijkhouder gezocht voor Huisartsenpraktijk Kerkstraat te Landgraaf

Huisartsenpraktijk Kerkstraat, in de gemeente Landgraaf, is op zoek naar een huisarts die 1 januari 2023, de praktijk wil overnemen in verband met pensionering van een van de praktijkhouders. Het praktijkhouderschap kan door 1 FTE worden ingevuld, of door twee 0.5 FTE’s.

De praktijk is een dynamische, geaccrediteerde duo praktijk, 2 FTE groot . Het team bestaat nu uit 2 huisartsen en 3 vaste waarnemers, 2 POH’s somatiek, 1 POH GGZ, 1 POH ouderenzorg, meerdere doktersassistenten met uitgebreid takenpakket en een praktijkmanager. De praktijk werkt actief samen met de apotheek die tegenover de praktijk ligt, is onderdeel van de goedlopende HAGRO, FTO en de zorggroep HOZL.

Gemeente Landgraaf is vooral bekend van Pinkpop en Snowworld. Deelgemeente Ubach over Worms is een forensische gemeente, landelijk gelegen met een gemoedelijke bevolking.

De praktijk is op zoek naar een praktisch en pragmatisch ingestelde huisarts die verantwoordelijk, collegiaal, loyaal en flexibel is. De inwerkperiode kan op ieder gewenst moment aanvangen.

Indien jouw interesse is gewekt, schrijf dan een sollicitatiebrief naar onderstaande mailadressen. We gaan graag met jou in gesprek over je wensen en mogelijkheden.

Contactgegevens:

Huisartsenpraktijk Kerkstraat
Kerstraat 46
6374 HM Landgraaf
Tel: 045-5312364

Of mail naar mschyns@kpnmail.nl en steins3@gmail.com

Enquire now

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.