Vacature (Kandidaat) Triagist/Doktersassistent(e) (12-05-2016)

Huisartsenpost OZL verzorgt de spoedeisende huisartsenzorg in Oostelijk Zuid-Limburg voor ongeveer 265.000 patiënten in de avond-, nacht- en weekenduren en tijdens de feestdagen. Bij de Huisartsenpost OZL zijn 60 personen werkzaam en er zijn 135 huisartsen aangesloten. De werksfeer bij HAP OZL wordt gekenmerkt door een hoog niveau van kwalitatief medische zorg en door een groot  verantwoordelijkheidsgevoel van de medewerkers in een collegiale omgeving.
Huisartsenpost OZL is een werkmaatschappij van Huisartsen Oostelijk Zuid-Limburg (HuisartsenOZL).  Voor Huisartsenpost OZL zijn wij met regelmaat op zoek naar een:

Vacature (Kandidaat) Triagist/Doktersassistent(e)

(voor gemiddeld 8 uur per week)


Wat wordt van u verwacht ?
U beantwoordt uiteenlopende hulpvragen van patiënten met behulp van protocollen en de Nederlandse Triage Standaard en draagt daarmee zorg voor een veilige en efficiënte spoedzorg. Zo nodig verwijst u de hulpvragen naar de dienstdoende huisarts. U voert eenvoudige laboratoriumonderzoeken uit en ondersteunt de huisarts bij voorkomende (medische) werkzaamheden.
 
Wie zoeken wij ?
Wij zijn op zoek naar een enthousiast gediplomeerd doktersassistente met bij voorkeur brede ervaring in een huisartsenpraktijk of huisartsenpost. Het is belangrijk dat u zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken, flexibel en sociaal vaardig bent. Het omgaan met hectische en spoedeisende situaties is voor u geen probleem. U bent bereid de opleiding triagist te volgen en het diploma te behalen.
Kennis van geautomatiseerde systemen op het gebied van patiëntenregistratie is een pré.
 
Wat bieden wij ?
Het werken bij onze huisartsenpost is boeiend en afwisselend. U krijgt de mogelijkheid met een steeds wisselend team van collega’s en huisartsen samen te werken. Het salaris is aantrekkelijk mede door avond-, nacht- weekend- en feestdagentoeslagen conform de Cao Huisartsenzorg. Naast een uitgebreid inwerktraject biedt de huisartsenpost mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.
 
Informatie
Als u vragen heeft en/of u wilt nadere informatie over deze functie dan kunt u contact opnemen met:
  • Roger Eurelings, locatiemanager voor functie inhoudelijke vragen: Tel.: 045-7470020;
  • Ingrid Grooten, Adviseur P&O, voor arbeidsvoorwaardelijke vragen of vragen van organisatorische aard: Tel.: 045-7470042.
Sollicitatie
Belangstellenden kunnen hun sollicitatie bij voorkeur per mail sturen naar: vacature@hozl.nl, t.a.v. I. Grooten, Adviseur P&O. Kandidaten die wij in de selectieronde opnemen voor de eerstvolgende vacature, ontvangen tijdig . bericht over de te plannen sollicitatiegesprekken.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld.