Vacature doktersassistente huisartsenpost (21-08-2015)

Centrale Huisartsenpost Nightcare (CHP Nightcare) verzorgt de spoedeisende huisartsenzorg in Oostelijk Zuid-Limburg voor ongeveer 270.000 patiënten in de avond-, nacht- en weekenduren en tijdens de feestdagen. Bij CHP Nightcare zijn 60 personen werkzaam en er zijn 135 huisartsen aangesloten.
De werksfeer bij CHP Nightcare wordt gekenmerkt door een hoog niveau van medische zorg en door een groot verantwoordelijkheidsgevoel van de medewerkers in een collegiale omgeving. CHP Nightcare is een werkmaatschappij van Huisartsen Oostelijk Zuid-Limburg (Huisartsen OZL).

Voor Centrale Huisartsenpost Nightcare zijn wij op zoek naar een:

(KANDIDAAT TRIAGIST / DOKTERSASSISTENT(E)
  gemiddeld 8 uur per week


Wat wordt van u verwacht ?
U beantwoordt uiteenlopende hulpvragen van patiënten met behulp van protocollen en de Nederlandse Triage Standaard en draagt daarmee zorg voor een veilige en efficiënte spoedzorg. Zo nodig verwijst u de hulpvragen naar de dienstdoende huisarts. U voert eenvoudige laboratoriumonderzoeken uit en ondersteunt de huisarts bij voorkomende (medische) werkzaamheden.
 
Wie zoeken wij ?
Wij zijn op zoek naar een enthousiast gediplomeerd doktersassistente met bij voorkeur brede ervaring in een huisartsenpraktijk of huisartsenpost. Het is belangrijk dat u zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken, flexibel en sociaal vaardig bent. Het omgaan met hectische en spoedeisende situaties is voor u geen probleem.
U bent bereid de opleiding triage-assistent te volgen en het diploma te behalen.
Kennis van geautomatiseerde systemen op het gebied van patiëntenregistratie is een pré.
 
Wat bieden wij ?
Het werken bij onze huisartsenpost is boeiend en afwisselend. U krijgt de mogelijkheid met een steeds wisselend team van collega’s en huisartsen samen te werken. Het salaris is aantrekkelijk mede door avond-, nacht- weekend- en feestdagentoeslagen conform de Cao Huisartsenzorg. Naast een uitgebreid inwerktraject biedt de huisartsenpost mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.
 
Informatie
Als u vragen heeft en/of u wilt nadere informatie over deze functie dan kunt u contact opnemen met:
  • Roger Eurelings, locatiemanager voor functie inhoudelijke vragen. U kunt hem bereiken via telefoonnummer 045-7470020;
  • Ingrid Grooten, Adviseur P&O, voor arbeidsvoorwaardelijke vragen of vragen van organisatorische aard.
 
Sollicitaties
Heeft u belangstelling voor deze functie? Stuur dan vóór 14 september a.s. per mail een sollicitatiebrief en een curriculum vitae naar: CHP Nightcare, t.a.v. I. Grooten, adviseur P&O via vacature@hozl.nl
 
Sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op vrijdagochtend 25 september a.s.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.